Vans store surprise az

Is Division 1 easier than 2,3 and 4? Player quality bottle necks etc.

2023.06.08 10:53 andandetcetc Is Division 1 easier than 2,3 and 4? Player quality bottle necks etc.

First thing to say is I’m a relatively casual player. For most of the year I feel like my team has always been two steps behind the power curve until TOTS where I’ve had a bit of luck and got Bernardo Silva, Varane and Dias fairly early on. However, even with those players I was still struggling to get through division 3 and 2, with games being either extremely attritional sweat fests or absolute demolitions (you know, when you score/concede three instantly).
In recent days things seemed to have suddenly changed and I’m not quite sure why. During Ligue 1 TOTS I had pulled Mendes and Clauss and liked using them while trying to do the cup grind. Sissoko and Fofana were also cheap and dominant in the middle but I wasn’t a fan of all the others I was able to access such as Cavella, Mavididi. My aim was to try and find a full chemistry squad build which I could afford that featured Mendes and Clauss, because I seemed to do better than when using Cole and Cancelo (TOTY). I couldn’t afford any of the beastly Ligue 1 French strikers and so struggled to get full chemistry with the prem players mentioned above. But then everything changed when I pulled Ben Yedder the other day with my red rewards that suddenly appeared in the store! I actually pulled Ben Yedder twice. I’ve never used his card but he was the missing link I needed.
In terms of how my team ended up. I use 4-3-2-1. Allison GK, Clauss RB, Dias and Varane, CBs, Mendes LB, Alonso CM, Sissoko CM, Bernardo Silva CM, Kaka (91) left CF, Salah (out of position) right CF, and Ben Yedder ST. My tactics are basically balanced, with direct passing, Sissoko as the defensive midfielder, Salah and Ben Yedder as the strikers (in this formation Salah’s attacking AI is excellent) and Kaka sort of operating as a floating left winger. The wing backs are overlapping but I tend to play them as inverted wingbacks with build up starting with Alonso or Bernardo. Although maybe not the best you do get some nice authentic feeling play. Typically I’ve struggled against players who know the mechanics that short circuit the AI, e.g. those stupid early crosses, or pinged through balls to Mbappe. Having said that my defence AI is pretty good at negating all but the worst cheese.
As I said I’ve always been struggling to get into division 1, but since assembling this team I’ve experienced a complete turnaround. I easily passed through Division 2, often dominating games in passing, chances and possession with so many attacking options to enable excellent moves and authentic feeling build up play. The combination of Salah, Ben Yedder and Bernado, even though small kings, is genuinely game changing compared with my previous attacking options such as Torres, Forlan and others.
However, the most surprising thing I’ve noticed is that I am absolutely flying in Div 1. I played five rivals games last night and easily won all of them. Most of the teams appeared better than mine or level (eg Zidanes, Vieira all over the place), but my squad is always competitive. What I can’t work out is whether the competition is just weaker in the league compared with previous leagues or I’m just experiencing the feeling of having a meta team that suits my game style (which is depressing given how it shows the advantage pay to win players will have). However, I do doubt the latter because I am sure every player in my team could be replaced by a better player. So I’m wondering whether this reflects a more general experience where divisions 2,3,4 are bottlenecks on progress, while division 1 has mild difficulty drop before hitting the top players in Elite?
submitted by andandetcetc to fut [link] [comments]


2023.06.08 10:50 LazyTomTom KARD - Milyen típusaival találkoztunk a Facebook kellemetlen faunájának

KARD - Szerencsére mind a Facebook oldalunkon, mind a Discord... Facebook
Szerencsére mind a Facebook oldalunkon, mind a Discord szerverünkön kiváló közönségünk van, nagyon ritkák az elszabadult komment háborúk és a trollok száma is nagyon alacsony. Ezt egyébként nem volt annyira nehéz elérni, 126 embert tiltottunk ki a Facebook felületünkről az elmúlt egy évben, miközben a követőink száma 7000-ről 24000-re növekedett.
Időről-időre természetesen megjelennek mindenféle sötét árnyak egy-egy poszt alatt, amíg a kitiltás fényében kővé nem válnak. Na de kik is ők? Milyen típusaival találkoztunk a Facebook kellemetlen faunájának.
ROGÁN GYERMEKE: Nem sokszor, de azért előfordult, hogy megtalált minket valamelyik fideszes beszélő fej, akiknek az a feladata, hogy a Rogán gyárban előállított narancsos propagandát a saját verziójában előadja. Ezek a figurák csak fizetett bohócok, viszont a közönségnek felhőtlen szórakozást kínálnak és jellemzően az erdőbe szaladnak nyitott szájjal.
A PINCSI: Ők Rogán gyermekeivel érkeznek, a lábuk mellől csaholnak és ott ugrándoznak körülöttük, mint egy... pincsi. Nehéz megfejteni, hogy valaki miért gondolja azt, hogy jobb lesz az élete, ha valamelyik ZS kategóriás ner figura körül sertepertél és magából kikelve hőbörög, ha bántják a bálványát, de hát kinek a pap, kinek a szovjet propagandista. Ha az emberük távozik, ők sem maradnak.
AZ OKOSTOJÁS: Rendkívül kellemetlenek tudnak lenni, mert úgy csinálnak, mintha intelligens társalgást akarnának folytatni, de valójában csak nárcisztikus seggfejek, akik szeretik hallani a saját hangjukat, ezért mindenbe belepofáznak, majd váltig ragaszkodnak a saját igazságukhoz még akkor is, ha ehhez végül teljesen ki kell facsarni a valóságot. Képtelenek az önkorrekcióra, ezért nagyon hamar hátsófelet lehet belőlük csinálni, de ezt nem veszik észre és ugyanúgy tolják a saját csacskaságaikat tovább. A lényeg, hogy fontosnak és okosnak érezhessék magukat.
A FOSSZÍLIA: Beleragadt a kommunizmus és az előző rendszer gyűlöletébe, de azt már nem vette észre, hogy a rendszerváltás után a kádári mélyállam nem került felszámolásra, csak átalakult és most már nem MSZMP-nek, hanem FIDESZ-nek hívják. A narancs rendszerre úgy tekint, mint amelyik végre igazságot szolgáltat az előző rendszer bűneiért, ezért magából kikelve képes azonnal [email protected]ázni mindenkit, aki a nert kritizálja. Nagyon szomorú figurák, foggal-körömmel védik azt, amit gyűlölnek.
A KISDOBOS: Hasonló a fosszíliához. Leragadtak a kádárizmusban, de ők tökéletesen látják, hogy a fidesz visszahozza ugyanazt a jól ismert, fingszagú, suttyó, ügyeskedős világot, ahol a mindennapi túléléshez szükséges okosba elintézzük megoldások uralják a mindennapokat, ha pedig az ember nem beszél ki, akkor a hatalom (talán) hagyja élni. Ezt a rendszert jól ismerik, így hát örülnek is neki, végre megkönnyebbülést érezhetnek a szabad világ terhei után, ahol saját felelős döntéseket kellett volna hozniuk. Ez nem ment, amitől frusztráltak is lettek, így visszavágynak a gulyáskommunizmushoz, örömükben pedig, hogy Orbán ezt visszaadta nekik, szorgalmasan fel is mondják a szükséges rigmusokat.
A BOLSEVIK HAZAFI: Ők azok, akik a magyarságukat abból az egy elképzelésből vezetik le, hogy azonnal vissza kell állítani a Trianon előtti határokat. Bárkinek bármit hajlandóak elhinni és megbocsátani, ha csak egy turulfingnyi kapaszkodót is látnak benne, hogy az esélyt kínál a revízióra. A legújabb messiásuk Putyin, aki a szélsőfasz legendárium szerint majd jól visszaad mindent, miután megleckéztette a nyugati világot, ezért ugyanúgy ki kell tartani mellette, mint annak idején Hitler mellett. Putyinnal és az oroszokkal kapcsolatban így már nem számít '48, '45, '56 meg 40 éves elnyomás, mert hát ugye az már régen volt, meg a szovjetek voltak meg az ukránok. Így lesznek a hazafikból bolsevikok, bár valójában mindig is csak holdkóros futóbolondok voltak.
A FERENCISTA: A DK közönségének szélső része, akiket súlyosan letarolt a Gyurcsány iránti kritikátlan rajongás. Azonnal megsértődik, ha báncsák a Ferit, szívből gyűlöli Orbánt és szentül hisz abban, hogy a Fidesz hatalmát csak az égből angyalszárnyakon, kezében lángoló pallossal aláereszkedő Dobrevné Ferenc képes egy suhintással eltörölni a föld színéről. Az nem számít, hogy ezzel már 14 éve próbálkoznak ugyanolyan sikertelenséggel, 4 kétharmad megalakulásában segédkezve, amelynek kiváltó oka és oszlopos pillére is a Feri. Nem értik, hogy mások miért nem látják a fennkölt nagyságot Gyurcsányban, ezért rendkívül hamar belekezdenek mindenki más hibáztatásába, ha imádatuk tárgyával szemben nem találkoznak elismeréssel és csodálattal. Ők a Fidesz epilepsziásra fanatizált vakhívő kemény magjának a másik oldala.
AZ IGAZSÁG BAJNOKA: Ők azok, akik mindig megpróbálnak rámutatni, a "másik oldal" is milyen gonosz, ennek figyelmen kívül hagyása esetén pedig azonnal kettős mércét és hasonlókat kiabálnak. Azt állítják magukról, ők nem állnak semmilyen oldal mellett, csak nem szeretik az igazságtalanságot. Valójában csak elvtelen fajankók, akik képtelenek a komolyabb összefüggések megértésére, az intellektuális hiányosságaikat pedig morális felsőbbrendűségi pozícióval próbálják pótolni. Jellemző varázsszavuk: "De az USA Irakban és Vietnámban!". Érdekes módon valahogy mindig a nyugati vélt/valós igazságtalanságok fájnak nekik, így valószínűleg a KISDOBOS-okból fejlődtek ki.
A BÜSZKE KOLDUS: A saját sikertelenségüket a kormány sikerpropagandájával oldják fel. Amíg ner biztosítja számukra a mindennapi sikereket, megvédi őket a rájuk leselkedő veszélyektől, mentesíti őket a döntésektől, kivívja számukra a tiszteletet, felkínálja számukra a csordaélményt. Nem számít nekik, hogy nem jön ki a matek a hó végén, vagy hogy az onokának nem lesz matektanára, a lényeg a büszkeség érzése, amit a kormány magyarokért vívott kultúrharca biztosít számukra. Ezek az emberek nem értik, hogy a világ miként ment el mellettük, ők pedig tehetségtelenségből, gyávaságból, lustaságból vagy butaságból képtelenek voltak hozzá alkalmazkodni. Azt érzik, hogy valami nem stimmel, de nem megoldást, hanem menedéket keresnek, amit a ner fel is kínál számukra a fenti szerint. Minden olyan információra dühödt vadsággal reagálnak, ami megbontja ezt az egyensúlyt és felvillantja számukra, hogy az életük ilyetén alakulásáért ők maguk a felelősek.
A FÁBA SZORULT FÉREG: Nekik mindegy mi van a posztban leírva, valamit akkor is üvölteni fognak. Ha nincs köze a poszthoz akkor is. Ők azok akik a focimeccsen a Mindenkit gyűlölünk táblát tartják. Leginkább persze saját magukat.
submitted by LazyTomTom to hungary [link] [comments]


2023.06.08 10:41 scorpricorn weird n' creepy former tutor keeps trying to neg me

I can’t stand this person. I need advice on how to burn them in a way that stops them from negging me.
Storytime:
I had to take an advanced statistics class last semester, I found the class to be extremely difficult, so swallowed my intellectual pride and found a tutor through the school.
He was just close enough to my age to think it was acceptable to ask for all of my social media accounts. Reluctantly, I gave in, hoping it would at least ensure his continued presence.
Throughout the semester, this guy was surprisingly helpful in explaining stats to me. I gotta give credit where it's due. But here's the catch: he also revealed some seriously concerning and downright bizarre stuff about himself. I'm talking about hanging out with Andrew Tate, claiming he got "special favors" from priests when he was 15 and enjoyed it (yikes), and even bragging about helping his friend in Thailand run a questionable "Twitch haram."
After the semester ended, he kept reaching out to me, insisting we hang out. Against my better judgment, I agreed to go to a Taco Tuesday/DJ Night he was hosting, mainly for the train wreck entertainment it promised. And boy, was I right. The party was a total flop. Imagine five people, most of them overweight and utterly dull, festering together on a couch in the corner of the room while they became transfixed on 99c store light-up toys and fidget spinners. Meanwhile, my tutor-turned-host was noticeably blown out, sporting a gaudy gold jacket, prancing around like a maniac, showing off his giant golden Jenga set, and randomly fiddling with the DJ equipment. It was a train wreck of cringe.
After enduring one hour of his shenanigans, I couldn't take it anymore. I discreetly texted my fiancé to come and check out the madness/scoop me. They arrived, took one look, and we swiftly made our exit.
Since that odd night, I've rarely spoken to this person. I ignore his Instagram messages 99% of the time, which he sends far too often. Most of them are just inane attention-seeking bs, but whenever I post a picture of myself, he manages to squeeze in some snide remark about my appearance. It's annoying, to say the least. This person is the epitome of cringe, and I have zero desire to engage with them.

submitted by scorpricorn to redscarepod [link] [comments]


2023.06.08 10:38 mikulastehen Mik az egyszerű megfogalmazásai a fancy munkakörök neveinek?

Még pályakezdőként elég nagy zavar van a fejemben hogy egy egy munkakör pontosan mit jelent főleg hogy ha egy google keresés alapján sok egymással akár nem összeegyeztethető álláspontot leírást is látok. Én most arra lennék viszont kiváncsi hogy akik esetleg ezekben a munkakörökben dolgoznak, egy egészen primitív egyszerű megfogalmazásban el tudják e mondani hogy mi valójában az ő feladatuk az adott munkakörben (pl DevOps, Product Owner, BI Developer, SAP Konzulens, Cloud Engineer és igazából bármelyik másik munkakör ami nem olyan egyértelmű mint mondjuk a "Java fejlesztő")
submitted by mikulastehen to programmingHungary [link] [comments]


2023.06.08 10:37 Oops_Cat WiMi Hologram Cloud(WIMI)Developed And Innovated Its BCI Gaming Model

Last Monday, Tesla CEO Elon Musk said on Twitter that brain-computer interfaces could solve the biggest bottleneck in human progress. Musk is known to have launched the Neuralink in 2016. He believes the company’s technology can help humans achieve “symbiosis” with artificial intelligence. Simply put, people will be able to combine their brains with computers.
When it comes to brain-computer interfaces, the first impression may be that Musk makes monkeys “mind-type.” Since then, Musk’s Neuralink has been developing brain implants designed to treat diseases such as paralysis and blindness. Recently, however, the Chinese team was surprised.

https://preview.redd.it/td5cw74car4b1.png?width=830&format=png&auto=webp&s=6058b820c106cd26a9f00636a1f822b32e2f299a
The world’s first brain-computer interface test on monkeys was successfully conducted
Recently, the world’s first nonhuman primate interventional brain-computer interface test has been successful in Beijing, which is of great significance to promoting the field of brain science research, marking China’s brain-computer interface technology among the international leading ranks.
The experiment was led by Professor Duan Feng’s team from Nankai University and jointly completed with the General Hospital of the People’s Liberation Army (301 Hospital) and Shanghai Xinwei Medical Technology Co., Ltd., which broke through core technologies such as endovascular EEG signal acquisition and interventional EEG signal recognition. According to the video, the surgical monkey just needs to “think” to bring the food to the imports.
This technology has been widely used in medical, military, and other fields, such as it can help patients with stroke and ALS recover, and even store human thinking, consciousness, and memory in the future. This series of very magical results have begun to happen. It seems that some scenes in sci-fi blockbusters are not so far away from us.
Brain-computer interface refers to a direct connection between the brain of a human or animal and an external device to exchange information between the brain and the device. At present, there are mainly three kinds of BCI, invasive, non-invasive, and interventional BCI. Neuralink, founded by “Iron Man of Silicon Valley” Musk and a team of scientists, is one of the few companies that develop invasive brain-computer interfaces.
In contrast, the interventional brain-computer interface technology used in China is safer. According to information released by Nankai University, the team sent interventional EEG sensors through the singular vein into the sagittal sinus and the motor cortex brain region. After surgery, the team successfully collected and identified the non-human primate interventional EEG signals, realizing the active control of the robotic arm.
It can be said that the interventional brain-computer interface takes both intrusive and non-invasive strengths while avoiding the shortcomings of both. From the current development, brain-computer interface technology has made breakthroughs, which may first help to the medical industry. Guotai Junan Securities pointed out that medicine and health is the main application scenario of brain-computer, and the future will gradually penetrate entertainment, smart home, and other fields, and become an important form of human-computer interaction.
Brain-computer interface technology will enable the metaverse
Brain-computer interface is a complex system and a basic tool for reading and writing on dynamic network data of neurons. What is more surprising is that, with the sudden rise of the Metaverse, people have great expectations for the integration and interaction of the virtual world and the real world. Many people in the industry believe that the brain-computer interface is the cutting-edge technology hatched by Metaverse.
In the future, brain-computer interface technology will enable Metaverse, and the brain-computer interface is expected to become the next generation of human-computer interaction technology, the ultimate form of Metaverse. At the same time, with the continuous development of Metaverse in the future, the strong support of national policies, as well as the continuous exploration of brain science, the brain-computer interface will become the next generation of Metaverse entrance after VR and AR, realizing the real Metaverse.
According to the White paper on brain-computer Interface standardization released by the China Institute of Electronic Technology Standardization, the potential market for brain-computer interface technology (Brain-Computer Interface, BCI) will soon reach tens of billions of yuan. Another prediction analysis believes that the brain-computer interface in the next 20-30 years, the commercial application will gradually land, will open a 100 billion dollars of market.
The technical race has already begun. Brain-computer interface technology is an important strategic direction of the new round of scientific and technological revolution and industrial transformation. The future industry represented by the brain-computer interface has stepped into the fast lane, and the formation of breakthrough scientific research achievements and innovative applications is the strategic need for innovative development.
WiMi Hologram Cloud focuses on brain-computer interface achievements
At present, the brain-computer interface field has tried to combine technology in the consumer field, and the application of in-game interaction is becoming more and more popular. It is understood that WiMi Hologram Cloud (NASDAQ: WIMI) has started to develop BCI game models and paradigms based on brain-computer interfaces. The game model was designed with a P300 brain-computer interface to explore a feasible and natural game execution experience using electroencephalography (EEG) signals in a practical environment.
According to the report, the novelty of the WiMi Hologram Cloud study is reflected in the design of the BCI games and the paradigm, which integrates the rules of the game and the characteristics of the BCI system. In addition, the convolutional neural network (CNN) algorithm is introduced to achieve high accuracy on the training samples. This brain-computer interface system not only provides a form of entertainment but also provides more possibilities for game control.
To be sure, WiMi Hologram Cloud is based on the CNN BCI game model, forming a platform that can meet the interests of both healthy and disabled users. For healthy users, brain-computer interface games are mysterious and technical, which increases the charm of the game and is very conducive to the promotion of the game. For users with disabilities, BCI games provide them with a fair gaming platform, not only allowing them to play games with healthy users in the same way but also as a functional rehabilitation system to help patients with rehabilitation training. WiMi Hologram Cloud’s application of brain-computer interface technology to entertainment games is an important part of promoting BCI technology from the scientific research stage to the practical application market stage.
Conclusion
On the whole, although the new achievements of brain-computer interface technology in China have attracted global attention, it needs to be admitted that at present, the research perspective of foreign brain-computer interface technology is more advanced than that in China, and there can be some technological breakthroughs from 0 to 1. However, the advantages of China are more reflected in the range from 1 to 10, that is, domestic enterprises are good at learning from overseas innovative ideas, making better improvements and engineering realization of products, and pushing the products to the clinic more quickly. In short, if you want to catch up, and eventually lead the industry trend, the core point must also be to increase the investment in basic scientific research.
submitted by Oops_Cat to wallstreetbets2 [link] [comments]


2023.06.08 10:35 Beautiful_Zucchini20 Silkyway hajápolók vélemény

Sziasztok! Próbálta már valaki a silkyway termékcsaládot? Sampon+balzsam+hajpakoláson gondolkozom, a facebook kommentekben áradoznak róla, plusz az influencerek videóiban is úgy tűnik hogy csodaszer, de azért ezek felett vannak kétségeim. Nektek van valamilyen tapasztalatotok róla? Nekem vastag szálú, dús, fénytelen és nagyon száraz hajam van, nem tudom mennyire lenne jó megoldás.
submitted by Beautiful_Zucchini20 to szepsegtippek [link] [comments]


2023.06.08 10:23 austargirl I got the deal of the century today

I got the deal of the century today submitted by austargirl to DisneyDoorables [link] [comments]


2023.06.08 10:18 ricedreamer Feeling defeated at new job (that I realize I don’t even like)

Hey friends, I’m just here to vent a little if that’s okay. I’m having a really hard night. Been at my new job 3 days, which is at an egg farm. They said they’d use me for more veg crop stuff because I have a certificate in horticulture but it looks like they just have me sorting eggs and working the store.
After 3 days, not even 3 full days, it has caused me to burn out and melt down. I thought this was a smaller farm, it’s like one step down from a factory farm. Egg sorting is kind of nice because I love repetitive work, but the machinery is so fucking loud, and it’s a cramped area, and everyone is running around with eggs. I’m surprised I haven’t dropped any yet!!!!
The overstimulation and exhaustion has led to a big meltdown tonight. I let myself stim and thankfully it cut it shorter than I thought it’ll last, but I still feel so unstable.
I actually told them I’m sick just so I don’t have to come in tomorrow. I cannot handle it. It makes me feel absolutely pathetic and sub-adult for not being able to handle a fucking job. I know I can work and am able but I realize I need a good environment to thrive. Surprise surprise.
Thankfully, my friend who works on a farm says they need a new horticulture person so I am hopefully getting that job and quitting this one. The people are lovely, but the job is just not for me. I just can’t do it. I feel a sense of guilt and shame about it. I’m ashamed I called in sick.
But in this state I cannot work. All I did was stay in my bed from 3pm until 9pm. I wanted to go to the gym because it’s a big part of my schedule and mood regulator but I was so burnt out I couldn’t even do it. I haven’t gone to the gym at all this week and that’s making me feel so wrong because it’s deviating from my schedule which further fuels my emotional discomfort.
Ugh anyway, I know it’ll be okay. I just wish I was NT sometimes so I can just handle things. I feel like such a baby sometimes.
submitted by ricedreamer to AutismInWomen [link] [comments]


2023.06.08 10:17 PocketFMofficial Cathy betrayed Alex, but will she come back after knowing the truth that Alex is Millionaire? How will Alex heal his heart?

Cathy betrayed Alex, but will she come back after knowing the truth that Alex is Millionaire? How will Alex heal his heart?

https://preview.redd.it/b0hdg0g72r4b1.png?width=764&format=png&auto=webp&s=01edc76d82e3fac73fec90874bed55003526c60d
https://preview.redd.it/giq2idpd3r4b1.png?width=1280&format=png&auto=webp&s=04d4577af13a07dcc5659931fa9ba9410c03a6af
Chapter 1
"Hello. Heavenly Lion Convenience," Alex Ambrose answered the store phone.
"I need a box of condoms and two packs of tissues delivered to room 1302 of the Sheraton South River Hotel. Hurry!" The caller hung up.
Alex shook his head. People never seemed to be prepared.
He packed the required items, put on a raincoat, and rode his electric bike toward the Sheraton Hotel on the southern side of the river.
It was nine o’clock in the evening and raining heavily, and his pants and shoes were soon wet and filthy. Luckily, the merchandise was still dry, but he didn't dare delay any longer, so he hurried toward the hotel.
When he arrived at room 1302, he knocked on the door, and it was opened quickly.
"Hello, here’s your—" Alex was stunned into silence.
The woman in front of him was none other than his girlfriend, Cathy!
She was dressed in a white robe, with her long, dark, wet hair draped over her shoulders. The scents of shower gel and shampoo assaulted his nose.
"Cathy? What are you doing here?" He stared at her in disbelief, still feeling dazed.
"What are you doing here?" Cathy asked. Her heart skipped a beat, and she took a small step back into the room. Her mind went blank and then started to spin.
"What's wrong?" Another guy walked up to the door, wearing a robe and slippers, and Alex immediately recognized him.
"You! You dare to touch my girl?" Alex couldn't suppress the anger welling up inside him, and he started moving toward Billy, determined to teach him a lesson.
"Stop!" Cathy stepped in front of Alex. After a brief burst of panic, she had managed to get back a bit of control. Since her boyfriend had already discovered her betrayal, there was no point in trying to hide it now.
She looked directly at him. "Alex, we need to break up."
"Break up?" Alex was stunned. He stared at Cathy with wide eyes. "Cathy, we've been together for more than a year. Are you going to break up with me now?"
"Yes. We need to go our separate ways." She kept steady eye contact with him and spoke with a strong sense of resentment. "Are you surprised? You have no money, Alex. You can only barely afford the cheapest essentials. We never have anything nice. As long as I’m with you, people will always be laughing at me, and that just isn't the life I want. I’m too good to be living in poverty like this. I was too naive when I was in my freshman year, and I let myself get tricked into being with a loser like you!"
She hugged Billy's arm and said to Alex, "Billy is my boyfriend now. From now on, I want nothing to do with you. Don't bother me again!"
"Well, seems like you’re just her good-for-nothing ex now!" Billy looked at Alex with a provocative smirk.
Alex, standing there in a raincoat and with mud stains on his pants and shoes, felt like Cathy was right. He was a complete loser. Billy took the plastic bag from his hand and took out the box of condoms. He waved it at Alex and laughed as he said, "I’m staying in a nice hotel, having my girlfriend’s ex bring me condoms. And you’re single. Sure was good of you to help me out."
"Why are you still here?" Cathy scolded Alex.
"Nah, it's good that he didn't piss off. Maybe you want to see me beat him down, huh, Cathy? Gotta give a lady what she wants," Billy sneered.
Alex felt utterly defeated. He slowly turned around and walked out of the room.
"Bro, you're not even taking the money? Heh, nice. I get a girlfriend and a gift." Billy felt great watching Alex's slumped, dejected posture as he closed the door behind him.
When Alex left the hotel, it was raining even harder than before. He took off his raincoat, allowing the cold rain to drench his entire body and help clear his head.
Cathy had discarded him because she believed he had no money. Losing such a materialistic woman should be something to rejoice over, so why should he be sad?
[Buzz buzz!]
His phone vibrated in his pocket. Alex took it out and glanced at it, but when he saw the number, he stopped walking. His entire body was shaking as he read the text.
[After a review, the Ambrose family has decided that their son, Alexander, has met the conditions required for entitlement to his inheritance. From today onward, control of his property will be returned to him.]
The bean-sized raindrops plopped onto the screen, causing the text message to gradually become blurry.
Alex's mind began to spin. If not for this message, Alex would have almost forgotten his identity as a super-rich kid. Over the last seven years, his family had been assessing him, withholding his fortune until they were satisfied he met their draconian conditions. And now, finally, it was over.
Everything that rightfully belonged to him was finally his to claim.
**
Alex woke up early the next morning and drove to the city. In a great mood, he got out of his car and went straight to Metro Sky Bank, right in the heart of the wealthiest part of the central business district of New York.
Various luxury cars were parked around the bank. The people walking in and out of the surrounding plaza were all rich; it was obvious from their clothing and demeanour.
Alex strode to the door of the bank and pushed it open.
"Ouch!"
The main door could be opened both inward and outward, and Alex had been a bit careless when he pushed it open from outside. As a result, the door had bumped into a long-haired young woman who had been heading out of the building.
He quickly apologized, "Sorry. I didn't see you."
"What do you mean, you didn’t see me? What am I, invisible?" She held a hand to her forehead and glared at him.
The bank’s assistant manager, Karen Young, had noticed the incident and hurried over. She checked on the woman first, and then looked at Alex in disapproval. When her gaze swept over him, a trace of suspicion appeared on her face.
Metro Sky Bank was different from most banks, as the clientele were almost exclusively high-end businesspeople. Karen knew the young woman was there with her father, but she didn't know why Alex was there. Judging from his appearance and age, he wasn't their usual type of customer.
"Sir, can I be of assistance?" she asked with a polite but forced smile.
Alex simply said, "I’m here to withdraw money."
"Withdraw money?" the sullen woman asked, sneering at him.
"Do you have a card?" Karen asked, continuing to smile politely.
Getting a Metro Sky Bankcard was not easy. A million dollars of savings was the minimum requirement to qualify. Karen felt certain that the man in front of her couldn't have much experience with the bank and wouldn't know their rules. Perhaps he had thought that other banks' cards could also be used here.
"No," Alex replied, shaking his head.
The woman he had accidentally hit with the door couldn't help but giggle when she heard his honest reply. He wasn't worth any more of her attention.
"Let’s go." Her father had walked up, still arranging the documents he was carrying.
"My dad and I are leaving." The woman shook Karen's hand, and then looked over at Alex. "Ms Young, having someone like this around could damage your bank's image and upset your customers. I hope this will not happen again."
With that, she took her father’s arm and opened the door.
"Take care, Mr Scott." Karen followed them out a few steps, watching as they got into a car and left. Turning around, she headed back inside, having made up her mind to encourage Alex to leave as soon as possible.
There was no one standing where Alex had been. Oh! Where’s he gone? she wondered.
Was it possible that the kid had been embarrassed and had quietly slipped away?
She felt relieved at the thought. Then, just as she was about to go back to work, she caught a glimpse of someone out of the corner of her eye.
There’s the brat! No wonder I didn’t see him at first, she thought. He had already reached the entrance to the VIP lounge, and a pillar had blocked her view of him.
The VIP room was only for high-status customers who were worth at least thirty million dollars, and this young man had admitted that he didn’t even have a card. If she let him get through, she would be in trouble with her boss.
"Stop! Don't move!" Karen yelled, feeling desperate. The other customers all looked around at her, obviously annoyed by her shouting. She could only smile apologetically as she walked quickly toward Alex.
But he had already walked through the lounge, opened the door to the VIP room, and stepped inside.

https://preview.redd.it/bgp24qcv3r4b1.png?width=764&format=png&auto=webp&s=e9c3c1ed5397d6b4d312662e698e5847873b36ab
Chapter 2
Does he have no shame? Karen hurried after Alex with a look of chagrin on her face. She tried to open the door to the VIP room, but it had been locked from the inside.
**
"Hello?" Inside the VIP room, Robert Miller, the bank manager, was leaning against the sofa, looking at his phone. When the door suddenly opened, he quickly sat down and hid his phone away. Normally, when a VIP was coming in, Karen would notify him in advance.
As the customer manager, he was responsible for thirty-one VIPs, and he knew them like the back of his hand. He immediately began to launch into his normal professional greeting, hoping to undo the poor impression he’d made by slouching against the sofa, but when he saw Alex, his expression froze.
He was certain that Alex was not one of his VIPs, nor was he a relative of one.
"May I ask who you are?" Robert asked, looking at the young man, who appeared to be around twenty years old. Robert had no idea who he was.
Alex got straight to the point. "I'm here to get my money."
"You have one of our cards?" Robert asked, suspicious of Alex's calm expression.
"No," Alex admitted frankly.
Robert was relieved to seemingly be proven right, but even more confused. Access to the VIP room required a minimum worth of three million dollars, but this man didn't have any money. Why was he so composed?
"I'm sorry, sir. We can't give out money without a card. Do you require anything else?"
He's crazy, Robert thought. Why on earth did Karen let him in? I’ll have to speak to her about this at Monday’s meeting.
"You have fingerprint recognition here, right?" Alex suddenly asked.
The fingerprint ID system at the bank was for the wealthiest families and businesses to use. Only a few people had their fingerprints recorded in the system, at least in the New York branch, and no one had used it to access their holdings yet.
"You want to use it?" Robert could no longer bring himself to call Alex "sir."
"Yes." Alex nodded.
Robert was feeling more confused by the second. Why would someone who wasn't even a customer request to use a fingerprint ID?
To be honest, even though he was curious, Robert felt that it was barely worth humouring the request. But after considering for a few seconds, he finally decided to let Alex make the attempt rather than risk making him angry.
He opened the safe and brought out the fingerprint identification device, which he had never used before.
"Place your thumb here." Robert indicated the verification area to Alex, who placed his thumb on the sensor.
[Beep!]
The device lit up with a glaring red light, and the LCD screen displayed the words [Fingerprint not recorded].
Immediately, Robert’s expression turned hostile, and he glared at Alex. He picked up his phone, ready to call the police.
"Wait, wait!" Alex said quickly. "Maybe that was the wrong print. I'll try using my index finger this time."
Robert smiled coldly. "What’s your plan here? Your thumb doesn’t work, so you’ll try your index finger. Then, if your index finger doesn’t work, you’ll try your middle finger. When you run out of fingers, will you try using your toes?"
But Alex had already pressed his index finger on the verification area.
Robert resolved that if the man’s fingerprints weren’t accepted this time, he would immediately call the police and have him arrested.
[Beep!] A green light appeared on the device and new details flashed up on the LCD screen: [Verification successful. Family account: 01. Verifier: Alexander Ambrose. Account: 01104.]
Robert gaped at Alex in disbelief for a moment, and then hurriedly squeezed out a smile. "Mr Ambrose, I'm sorry. I didn't realize. I'm Robert Miller, the customer manager for the New York branch. Please allow me to assist you."
"It's fine," Alex said lightly and stood up. "Can I see how much money I have left in my account?"
"Please wait a moment." Robert sat in front of the computer and typed away for a while. On his instructions, Alex provided a few more fingerprint scans as authorization.
"It's done, Mr Ambrose." Robert clicked the "OK" button on the screen, and Alex's account appeared.
Robert pointed to the computer screen and said, "Mr Ambrose, the balance of your account is currently eighty-six million dollars."
Robert couldn't help but suck in a breath of cold air.
This young man had an enormous fortune. It placed him in the topflight of the one per cent. Most people would never be able to even dream of that much money.
Alex felt strange as he stared at the numbers on the screen. He reminded himself that he needed to get used to his status as a rich kid as soon as possible.
"Oh, and you have other assets as well. Let me show you now." Robert clicked through to check several pages in a row. Finally, he clicked the "OK" button again.
The computer brought up a 4 x 4 grid of display screens.
"This surveillance screen displays all the physical assets that you hold elsewhere," Robert explained. He clicked on the upper left corner of the screen and brought up the feed from the bank's branch at The Hague, which revealed a sports car. In the lower right corner, it said, [Ferrari Pagani Huayra].
Robert opened up other screens for Alex, one after another.
The Hawaii branch displayed a Dominica blue pearl bracelet and four stacks of gold bars.
The feed from the French branch in Nice revealed three original Picasso paintings and two Rodin statues.
And the Cape Town branch had fifteen 10-carat diamonds, ten pieces of ivory, and another couple of stacks of gold bars. Robert's eyes almost popped out as he looked at Alex's assets. He had never seen anyone so rich. Maybe not even one-tenth as rich.
"All right, I’d like a card," Alex said before Robert could collect his thoughts.
"Yes, I will see to it right away. Please wait a moment." Robert immediately started to make the necessary arrangements. Within ten minutes, a Supreme Card was produced.
Robert looked at the Supreme Card and thought about Alex's assets. This card wasn’t good enough for Alex’s status, but it was the highest grade of card they were authorized to issue at the New York branch.
Robert presented handed the card over. "Mr Ambrose, your card."
"Thank you." Alex took the card, stood up, and went to walk out of the room.
"Mr Ambrose, please wait." Robert didn't dare to appear to be neglecting such an important customer. He should see him out personally, but the asset checking system on his computer had not been turned off yet, and the fingerprint verification machine, iris recognition apparatus, and other sensitive equipment had not been returned to the safe. The monitoring system in the VIP room was connected to the district manager’s office.
Karen was anxiously waiting in the hall. What's been going on in there for so long? she wondered. Could that brat have murdered Mr Miller in the VIP room?
The more she considered it, the more scared she became. She was on the verge of banging on the door and demanding a response when Alex walked confidently out of the room.
"Stop!" Karen shouted. She walked quickly over toward him and grabbed at his coat. "You can't leave. You broke into the VIP room. Once we confirm that nothing is missing, I will call the police and have them hold you for questioning."
"What are you talking about?" Alex asked. "Let go!"
Karen grappled with him for a while, but she couldn't manage to search his pockets.
What’s wrong with this woman? Alex thought. He wasn’t even arguing with her, but she was manhandling him.
"What is this?" Karen spotted the Supreme Card that was peeking out of Alex's pocket. She quickly pulled it out and looked at him triumphantly, as if she had found evidence of his guilt. "Oh, you stole a card. This is a crime, and I have to call the police."
It didn't even cross her mind that the card could belong to Alex. She imagined he had entered the VIP room, pretending to be there by mistake, and had then distracted Mr Miller with questions and stolen the card when the manager wasn't paying attention.
"Let go!" Alex was sick of this woman.
"Don’t you feel guilty about being a thief?" She was even more determined.
With the two of them creating such a scene, other customers started to walk over toward them, intending to help Karen keep Alex from getting away.
Just then, Robert, who had finished tidying up, strode out of the VIP room.
Having seen Alex's assets, Robert now knew he was the most important customer the New York branch of the bank had ever had. He had also noticed that the system listed Alex's was listed as just one of multiple accounts attached to a family group, labelled 01. If that single account was so lucrative, then what about the rest of the family?
It was rare to meet such important people, so Robert knew he had to be careful to curry favour with Alex. If they got along well, it would be a tremendous success for Robert, and the potential benefits were huge.
So, when saw Karen struggling with Alex, he was enraged. Karen's expression was hostile, and Alex was becoming very angry. Karen was an idiot who was playing with fire, and she might drag Robert himself down with her.
Of all the bank’s many, many customers, why did she need to pick this one to try and remove? A simple flick of Alex’s finger could be enough to end both their careers.

https://preview.redd.it/ibiq0o324r4b1.png?width=764&format=png&auto=webp&s=1a99b27610b71dd123f69c6780b81a8f489cd0a4
Chapter 3
"Stop!" Robert dashed between Alex and Karen.
Before Alex could speak, Karen waved the Supreme Card in the air. Her eyes flashed with triumph as she said to Robert, "Mr Miller, look! He stole a card from the VIP room!" She smiled at him, her expression a little smug.
Surely, Mr Miller would be happy with her for preventing theft. He had a lot of authority in the eastern district of Metro Sky Bank, and when he had arrived at headquarters, he had seemed impressed with her, so she was hoping for a promotion. Her imagination began to run away with her as she dreamed about her possible future.
Mr Miller's face had always been a little glum, but as she watched, his expression grew darker and darker. Before she could figure out why, she was startled by his explosive roar, leaving her entire body trembling.
"Let go of Mr Ambrose!" As he yelled, Mr Miller knocked the Supreme Card out of her hand, and she was so scared that she let go of Alex. Mr Miller pushed her aside and bent down to pick up the card. "Mr Ambrose, your card. I'm very sorry. I haven't trained Ms Young properly. I do apologize."
Mr Miller's expression showed a mixture of respect, embarrassment, and unease, as the bank's customers looked on in amazement. Karen was stunned.
Could the Supreme Card be his? she wondered.
Her eyes widened. No matter how hard she tried, she couldn't make sense of it.
If this man had a Supreme Card, then he had at least three million dollars, yet he appeared to only be around twenty years old. A poor, lower-class loser with that much money? No, it was just too unlikely.
"It's not your fault, Mr Miller," Alex assured him, slipping the card back into his pocket.
"Thank you, Mr Ambrose." Robert dipped his head and paused briefly before straightening up and shouting at Karen, "Why are you just standing there? Apologize to Mr Ambrose immediately!"
How could Karen still not understand? Robert thought. The young man standing in front of them was seriously rich and needed to be treated with respect.
Karen immediately bowed her head at Alex. "Mr Ambrose, I'm very sorry for my rude behaviour. I made a mistake, created a fuss over nothing, and put my hands on you. It was my fault, and I will reflect on my behaviour—"
Alex ignored her and walked away.
"Mr Ambrose," Robert called after him. "If you ever need anything, just give me a call, and I'll do my best to help."
Robert was excited by this opportunity. It was rare to meet someone as important as Alex, so he shamelessly tried to charm him.
"Okay, Robert." Alex smiled faintly. Robert had come to his defence, after all.
The use of his first name made Robert feel quite emotional. The wealthiest customers called him by his first name, and now so did this poorly dressed young man, who displayed not even a hint of arrogance.
Alex strode out of the bank and hailed a taxi to take him back to Preston University.
**
As Alex entered the university building, he accidentally stepped into a puddle, splashing a lot of mud on his legs.
He checked his watch then rushed toward the classroom, where Mr Morgan was already standing at the podium, lecturing. He spotted Alex out of the corner of his eye and a hint of disappointment flashed across his face.
Feeling guilty, Alex lowered his head.
Of all his teachers, Mr Morgan was his favourite. The other teachers tended to ignore Alex because he had no money, and some even openly mocked him. Only Mr Morgan treated him like any other student.
Alex slipped quietly into the classroom, aware that all the students were staring at him, and he could hear them whispering.
"He isn't usually late. Hell must have frozen over."
"Look at his pants! They’re filthy. Doesn’t he have any clean clothes?"
"Are you joking? It’s not like he’d have the money for new ones. It looks like he's just thrown on whatever he could find."
Some of the boys continued to talk, and the girls in the front row covered their mouths with their hands as they joined in. Their eyes flashed with contempt when they looked at Alex.
"Stop talking!" Mr Morgan said loudly. "And pay attention."
Throughout the lecture, Alex noticed that Mr Morgan kept glancing at him, his eyes full of disapproval, as if Alex had failed to live up to his expectations.
Eventually, the lecture was over.
"Class dismissed."
Mr Morgan packed up his textbooks and left.
"Cathy." The voice came from the doorway.
Everyone turned in the direction of the voice and saw Billy walking through the door and going straight to Cathy, who was sitting by the window. She stood and hugged him, both of them were in love
Many of the students turned to stare at Alex. Everyone thought that he was Cathy's boyfriend, and they weren’t aware that she had broken up with him.
Alex watched in disgust. He’d heard that Billy had taken at least five different girls to stay at that hotel. Cathy was just the latest in a long line, and Alex had no intention of fighting for her.
Billy strutted past Alex with his arm around Cathy's shoulder.
"Darling, wait a minute," Cathy said to Billy as she stopped in front of Alex and held out her phone. "Since we've broken up, I don’t want to owe you anything. Here's the phone you bought for me a few weeks ago. You can have it back."
Alex glanced at the Samsung Galaxy phone and then took it.
"Hah, you would have to work part-time for six months to afford one of these!" Cathy took a brand-new phone out of her pocket and showed it to Alex. "This is the latest iPhone, and it’s much better than your phone."
"Of course, it's far too expensive for a loser like him." Billy raised his chin and looked at Alex. "Cathy told me that she kept asking for that phone for six months before you finally bought it for her. Do you think you can pick up a girl so far out of your league? You're just embarrassing yourself, so give up. And I'm warning you now: don't even think about her. If I find out you’ve gone anywhere near her, you'll regret it!"
"Don't waste your breath talking to a loser like him. Can we go to De Luca’s for lunch?" Cathy had already dismissed Alex.
"Call me baby," Billy said, smiling at her.
"Baby, let's go." She flirted with him right in front of Alex.
"Cathy!" A petite girl stood up, glaring at her. "You're taking it all too far. I never thought you'd break up with Alex, and I'm ashamed of you."
"Emma, why do you care?" She scowled. When things had been going well with Alex, she’d been on good terms with Emma, who was a decent person. Sometimes, when Cathy had been fighting with Alex, she had asked Emma’s opinion about who was in the right.
"You gave up Alex for someone like Billy?" Emma asked. "How could you treat Alex like this? When you were sick and couldn't even get out of bed, Alex sent you lunch and dinner every day for a month. And when you were walking in the mountains and twisted your ankle, he carried you on his back for miles down the mountain. Don’t you remember that? You know he doesn't make much money from his part-time jobs, but when you wanted a phone, he worked hard for months to save enough money to buy it for you. And this is how you repay him? By breaking up with him and ridiculing him?"
Cathy scowled. "I never forced him to do anything. If he was stupid enough to go along with it, that's his problem! And so what if he bought me a cell phone? It was only a Samsung. And why would I want a Samsung when I can have an iPhone?"
Emma shook her head. "Cathy, I don’t understand you. Do you only care about money? Will money get you everything you want?"
"Yes!" Cathy barked out a laugh. She stared at Emma and said, "I admit that I like money. Is that so wrong?" She took Billy's arm and said, "Come on, baby, let's go. These two poor people disgust me."
She glared at Alex and Emma and then swept out of the classroom with her head held high.

https://preview.redd.it/frxe4na33r4b1.png?width=764&format=png&auto=webp&s=3d014c775a06fca57c3c49baecf79a44adee3800
submitted by PocketFMofficial to u/PocketFMofficial [link] [comments]


2023.06.08 10:14 Annie_Dandelion Felkelések, de nem az ágyból

Sziasztok!
Tüntetés van tüntetés hátán, de persze egyik sem megy semmire. Ha behúzzák a függönyt a Parlament ablakán, máris nem látszik az a tömeg.
Megfordult bennem - miért nem léptünk még eggyel feljebb? Mi tart vissza, hogy a transzparensek helyett erőszakosabb legyen a nép? Ha csápolunk, senkit nem fog érdekelni. Ha teszünk valamit, annak lehet foganatja.
Hatalmas az infláció. Adót adóra halmoznak. Az oktatás romokban. Az egészségügy romokban. Semmilyen látható intézkedés, vagy törekvés nincs, hogy jobban éljünk. Csak akkugyár, mert az kell! A médiából folyik a propaganda.
A céljuk a népet a nép ellen uszítani, hogy megegyük egymást, mielőtt hozzájuk érnénk. Összeugrasztják a csoportokat, holott a cél közös: élhetőbb Magyarországot.
És ha ehhez egy felborított kuka, vagy füst, betört üvegek és "ide veled, régi kardunk" kell, hát legyen. A kartonpapírra írt szlogenek és a kanapékommentelés nem menti meg az országot.
Mire várunk? Tapsra? Tapsolok.
submitted by Annie_Dandelion to hungary [link] [comments]


2023.06.08 10:12 paco_o_chang TIFU by using a life hack. I saved like 5 bucks but lost a whole day.

So I’ll start by saying that I live in Japan where the garbage disposal rules are strict, but full of loopholes. One of which I’ve exploited multiple times.
Futon disposal. Normally you would buy a sticker from the convenience store for a designated amount, call the city to tell them what you are disposing, and finally set it out neatly wrapped up for them to collect it on a designated date and time.
Or… you can do what I’ve done the many times I moved and cut the futon up into pieces which can fit in garbage bags and just throw them out like that. The bags themselves only cost a few hundred yen, so even if I used them all I would still save like 500¥ ($5ish).
The first time I did this it took quite some time because I had already packed away the best tools for the job (heavy-duty scissors). But the other times were quick and efficient, so it really was worth the time and effort to save that extra money.
So, fast forward to April this year when I got transferred (a natural and common occurrence in Japanese life. Side note, you haven’t really lived in Japan until you’ve gotten transferred or accidentally walked into the adult section of a Don Quixote) and I’m preparing to use my “life hack” to once again save a few bucks. I was giddy just thinking about what I could spend the extra cash on, possibly a few turns of the Chainsaw Man gatcha gatcha machine?
I was actually carving up TWO futons this day. You see, the apartment was listed as pre-furnished, which fit my transferee lifestyle well, but in my experience they don’t usually come with futons. So before moving in I had one set to be delivered that day. To my surprise, they already had one for me! It was nice for the time I was living there, but now I had twice the work. Oh well, I have my system all set in place, this won’t be any trouble, right?
Oh boy was I wrong. The first futon, the one I bought, went down fine. I cut the fabric, sliced through the seams, and finally the only thing left to do was rip up the foam. Same as I’ve done several times before. Broke a small sweat, but I had plenty of energy to do that again. So far, there have been zero fuck ups. So I crack my knuckles, grab my heavy-duty scissors, guide them to the edge of the futon and I make my first incision.
There was zero resistance. “Nice,” I ignorantly thought to myself. I make a second incision and now… I have massively fucked up. For anyone who has accidentally cut into a down futon, here’s some advice that I wish I had been told prior to this moment; Don’t Panic!
As feathers careened out of the futon I pushed down on the incision. More feathers flew out. I grabbed a handful of feathers and tried desperately to shove them back in. More feathers flew out. So I stopped and let go of everything. Feathers continued to pour out like a waterfall. My whole apartment, and by extension everything still unpacked, was now covered in feathers.
You know how in movies people might get shot and go flying? Or jump from a ten story building into the dumpster and come out unscathed? All of that is now waaaaay more believable to me than anyone having fun in a pillow fight with down pillows. I lost an entire day cleaning that up. I dot know how many feathers were required to make that futon, but if someone told me it was in the millions, I would believe them.
So now I have an amendment to my life hack; To avoid having to pay for your futon to be disposed of in Japan, you can cut it up into pieces which can fit in garbage bags and throw them away as usual… UNLESS it’s a down futon! Just follow the guidelines your municipality has.
TL;DR In an attempt to save money in disposal fees, I cut open down futon, which resulted in my entire apartment being covered in feathers.
submitted by paco_o_chang to tifu [link] [comments]


2023.06.08 10:09 WaveOfWire One Hell Of A Vacation - Chapter 89

First Prev Next Royal Road Patreon
u/KieveKRS providing the Trash certification of quality! (with help from u/coldfireknight cuz this one needed it.)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nalah affixed the massive shield to her back, the rectangular form large enough for him to fit behind while only needing to crouch slightly. It was mostly ironwood, but the sides and front were metal-plated, so it still weighed a considerable amount. Despite that, the thing’s bulk hardly seemed to be noticed by the blonde-furred female, likely due to the constant construction work she involved herself in. It paired oddly with the long pike she insisted on using, but he couldn’t deny that poking at things while hiding behind a mobile wall sounded like a good idea.
Jax was wearing his new armour, the bulky chest-piece a mirror of his blond-furred pack mate’s. Though he forwent the protection a buckler or likewise would offer, he doubled up on gear. Gauntlets, vambraces, pauldrons, and anything else he could wear to compliment the massive axe he had taken a liking to.
Where Nalah was fitted to look like an apocalypse survivor—her protections limited to her torso, forearms, and shield—the black-furred male resembled a giant, if underfunded, paladin. All he needed now was some religious imagery and a penchant for exalting the qualities of their god. Joseph almost nudged the guy to suggest it for kicks.
On second thought, he decided that Jax absolutely did not need a reason to start yelling about the Human-turned-religious-figure, because there was no way in hell he wouldn’t. There was no telling what he would choose to say, and the Grand Hunter was perfectly happy never knowing.
Having been with the male as long as he had, it would probably involve ‘taming’ females or something else that would leave him groaning for weeks, if not just contemplating another high-dive from the cliff.
Joseph fixed his own equipment, the ‘Wraith armour’ worn over his own thin iron breastplate. He wasn’t thrilled to wear the extra weight, but it beat being mauled by the thing they were heading out to kill. The trips so far had been tolerable, fog and overcast skies keeping the temperature in check, but he didn’t want to go out in this on a hotter day as Summer really kicked back in. He was sweaty enough without baking inside all this crap.
He adjusted the wolf-skull mask, the rest of the hunting party having gotten over the worst of the unease it gave them. Though they’d needed to rotate people out for the sake of fairness, this would be their eighth consecutive scouting. Using the information that Raine and Faye provided, they narrowed down a likely stomping grounds for the creature and were systematically clearing sectors. It might have been discouraging to keep looking after so long, but the occasional marking on trees and the odd moss-wolf corpse tipped them off that they were getting close. There was still another week’s worth of searching left if today wasn’t the day, but somehow he doubted they wouldn’t need that long.
All in all, they numbered six; larger parties were attempted, but their efforts at stealth quickly became pointless between so many trudging through the forest and stopping for breaks. There was a bit of a scare where one of Mi’low’s pack went missing, but the guy had just stopped to relieve himself. Since the discovery was made by someone else knocking him over in the process by mistake, they decided that keeping the number smaller made communication easier. And lowered the amount of grumbling about needing a bath.
Jax, Nalah, two security members, one of the hunters, and him. Sure, grabbing Tel or the Wraiths would have been a bit more useful for cohesion, but they were all busy with things, and he didn’t want to grind everything in the settlement to a halt for nothing if the search turned up empty again. They were more suited to taking out their fellow Lilhun than some monster in the woods, as much as he disliked the thought.
Scarlet was spending a lot of time with Violet and the new Atmo, Faye was spending much of her recovery with the moss-wolves and moss-pup, and Tel was in the process of helping Harrow shore up the few security members that were slated to become snipers. Kaslin was still learning chemistry with Toril, and Raine was helping whoever needed a hand, so that marked off all of his usual accompaniment. He could have taken more of his direct pack, but they all had important things to take care of as well.
Sahari was managing the pack and putting people where people needed to be put, Pan was working with Idee and Heralt to make a line of armour for the whole pack, and Mi’low was...well, Mi’low. He was pretty sure she was unofficially the master of the hunter’s lodge and spent most of her time keeping track of what came in and out of it, while also making sure that everyone got their fair share. It needed to be done with the settlement growing as much as it had, and it kept Mi’low busy enough to stymie the flow of complaints, so he wasn’t about to complain.
They double checked that they had everything that was needed; food, water, arrows, bolts, and some bags to store anything that the snares had caught on the way back. Four ranged and two melee weapons meant that they would be mostly using Jax and Nalah to soak hits if it came down to it, the others peppering it with projectiles. Given that Harrow was insistent on the bear-thing being resistant to anything they could use at a distance, they also carried spare weapons for the ranged users, just in case. Nodding, Joseph gestured to the group finishing up their preparations for the day’s trip.
“A moment, sir?” Scarlet called to him as she approached the gate, the Wraith flanked by Rose and Cobalt. The two Atmo were decked-out in their own armour, which appeared to be almost entirely metal, save for the palm lining the inside for comfort. Each of their six legs were adorned with broad shields, their bases capped off with a flat storage carriage. They looked like someone had a little too much fun testing how much the insects could effortlessly carry and had ended up with sapient hexapedal tanks.
“Only if you explain why those two would look more at home if they had cannons installed on their backs,” he quipped, an expression somewhere between surprised, amused, and plain dumbfounded plastered on his face. The blackish red-furred female smirked for a split-second before resuming her usual servile presentation.
“The young mistress had extended her request for these two to accompany you.”
Joseph tilted his head incredulously. “Violet told you to send them?”
Scarlet nodded, gesturing to the outfitted Atmo. “They have been under her tutelage for some time now, and wish to be of assistance.”
The Grand Hunter snapped his mouth closed when he was about to ask why his daughter would teach them anything that might be useful for fighting a deadly beast. Of course she did; It was one of the first things he did for her. It would have been weirder for her not to pass on what she knew after all the hours she spent either seeing him coach the others, or being coached herself. With the time she had under her belt, she was the local Atmo Close Quarters Combat specialist, and no one else understood how the modified boxing she learned worked with their bodies like she did.
He wore a hesitant expression, shifting his weight to his other leg. “Well, they’ve certainly geared up.”
“It is a product our smith is rather proud of,” the Wraith affirmed confidently.
He exhaled slowly. “Seems a bit much.”
She seemed to be expecting the remark, barely pausing to register what he said before responding. “Your kit wishes you safe, yet understands you would not allow her to accompany you. These two wish to be of assistance.”
To punctuate her point, the two nodded in agreement, walking forward and slinging some of the backpacks onto their carriages. It seemed ‘no’ wasn’t something they were going to accept after Violet had said her piece. He sighed, conceding that they wouldn’t slow the party down with everyone carrying so much weight in equipment, regardless of the bags. They took breaks frequently enough to accommodate the Atmo, so that wouldn’t hinder anything either.
“Fine,” he relented with a wave of his hand. “We’ll take them. Not like they’d hurt anyway. But–” He put a warning into his tone. “–they’re not playing the hero and getting themselves killed. This isn’t going to work if they think any of us dying is still a net positive, got it?”
The two Atmo mimed their understanding, Scarlet replying with a victorious smile. Joseph couldn’t help but bemusedly roll his eyes. The female had taken rather well to baby-sitting, and that seems to have extended to humouring the young Queen’s schemes now. It wasn’t an unwelcome addition to their little sojourn. At least they could haul back any larger game without it tacking hours onto the return trip.
He thanked Scarlet for her trouble before dismissing her, confirming with the group that everything was accounted for, and set off before it grew too late. He wasn’t looking to get caught out in the woods during the night. The Lilhuns might be fine, but he was pretty well blind unless the moon felt generous.
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Jax watched the two Atmo quietly follow on the sides of the group, their heavily armoured forms posing no issues with their naturally soundless movements in the forest. In the den, they would make moderate clacks and clicks as their chitinous legs contacted the ground, but the soft dirt and foliage stifled all but the smallest report of their travel. With Scarlet supervising alongside Violet, he wouldn’t have been surprised to learn that the former Blade had influenced their movement with the goal in mind, though he had never paid much attention to how they walked before to compare.
He had to admit, having them carry the additional equipment was exceedingly useful. He had proposed having the group use the newly acquired platforms on their more arachnid-like abdomen to rest in shifts, but Joseph was quick to insist that the insects were of lesser stamina than even Lilhuns. The phrasing seemed like a comparative insult, but Jax had more than enough experience with the Human to know that he had simply spoken his mind. To him, everyone had sub-par stamina. Training had gone some way to remedy the discrepancy, but the Grand Hunter could still continue for longer than even the most well-conditioned of them.
The black-furred male rolled his shoulders, feeling the heft of his axe shift with the movement. It was an impressive size, the weight well-balanced and its edge sharp. He had once laid it to the ground out of curiosity and confirmed that it was about as tall as Pan from head to haft, though only if she stood to her full height. Regardless of its size, it was still lighter than the armour he chose to don.
Having only really worn leathers or a few sets of ironwood protections, the encumbering prominence of the iron equipment took getting used to. It wasn’t entirely restrictive, but did put a damper on any chances he had of sprinting from danger. That was fine, he supposed, since he was wearing it against a beast he had no experience with. It could very well outrun him regardless, and he would rather have the defences in either case.
Nalah seemed to be doing fine, the large barrier she kept on her back swaying slightly as she walked. She was unhindered by it, her movements barely affected by the bulk, which was reassuring. Joseph, however, seemed to be panting more than usual, the rolling cloud coverage easing as the sun progressively warmed the environment. The fog from earlier meant that it was rather humid, and that seemed to bore no well wishes for the male encased in dark leathers and thick plates. He had even flipped down his hood, the sweat beading on his skin adding a sheen to his visage.
“I liked this better when the sun didn’t exist,” the Human lamented quietly, just loud enough for Jax to hear. The black-furred male chuckled.
“It would be rather dark.”
Joseph glared at him for a moment before rolling his eyes. “I just don’t rank ‘heavily armoured hike through the woods’ high up on my list of things I want to do regularly.”
“I believe that list would be occupied by your mates, no?” he ribbed playfully, a smirk arising when the Grand Hunter shunted his eyes closed in a grimace.
“I hate you.”
“I can see your smile underneath your displeasure, Joseph,” Jax quipped, nudging the male with his elbow, then giving an apologetic smile when his friend almost fell. Joseph sighed, waving Cobalt over and fetching a water-skin from the luggage that the insect was ferrying without breaking stride—though he needed to be careful not to get stepped on.
The Atmo always amused Jax. Be it their passive demeanour hidden by their towering stature, or his interactions with the den-kit, they never failed to be curious people. Having the two that accompanied Volta with them was an unexpected development, but he couldn’t claim to disapprove. If they had been imparted the methods of combat that Violet had cultivated, then there was little worry of them being harmed by naught but perhaps their current target. At least not until there was a better reference of its strength than the single encounter the first-years had so long ago.
At the time, it had smashed pillars and pierced flesh effortlessly, claws proving to be little more than tempting ministrations of tender touch to the thick hide. Jax only had some of the pack’s recount to base the experience off of, but was content to take their word for it. He was, ashamedly, preoccupied taking care of baser needs when the event transpired, so he was woefully unprepared for the eventual encounter. Still, he was afforded the best the settlement had to offer so that he might serve his duty of protecting the Grand Hunter. Harrow would never forgive him if only he returned.
His thoughts were disturbed by Joseph calling for a rest, Jax’s legs thankful for the break from supporting the unusual weight for so long. The Human dispensed rations and water for the pack, the Atmo waiting until everyone else was supplied before accepting their portion. They rested on their base directly, instead of curling their legs beneath them like Jax had become accustomed. Perhaps the armour impeded such, or they wished to remain mobile in the event such was required. Regardless, they blocked what little breeze there was, forcing the Grand Hunter to walk beyond them to enjoy it in the shade. It was short-lived however, as Rose quickly repositioned to stay between the pack and whatever lay beyond their protections.
It was a futile effort, it seemed, because it repeated again twice before Joseph groaned loudly and threw himself atop the carriage to lay back, his legs dangling at the knee. He seemed perfectly content with the unorthodox arrangement, snorting his amusement along with a muttered comment about a ‘taxi.’
The entertaining sight was marred by a distant yelp, snapping the group to attention. Jax and Joseph traded looks, subtle nods and gestures given to move out while remaining quiet. Ignoring his earlier complaints, the Grand Hunter flicked his hood up and donned the mask, drawing his crossbow and readying a bolt. The hunter of the pack mimicked the preparation, the two security members loosely nocking their arrows while Rose, Cobalt, Jax, and Nalah took point.
They proceeded quietly for far longer than the proximity of the noise would have suggested, but marks and gashes upon the trees implied a moving conflict. Thoughts of it being a lost cause quickly became moot as a closer growl and bark shattered the careful silence they had been maintaining.
Motioning for the pack to stop, Joseph waved Jax forward, Nalah approaching the other side. Using the large shield as additional cover, they peered around a particularly thick tree. Locked in combat were two moss-wolves, both attacking a truly massive grey creature.
Twice the Human’s height, half that in width. Four pillars as legs—the muscular trunks sinewy and defined—supported the disturbing hunched figure, the wide base tapering slightly into a thick and extended torso. A singular eye-stalk replaced the head, the ocular organ atop it pitch black and free of any indication of its focus. Four arms with deadly claws parried and sliced the two yellow beasts as they attempted to drive off the predator, a sickeningly large maw gaping to catch any attempts at a lunge. The mouth of the creature almost occupied the entirety of the available surface area upon its front, the jagged bone tools of manduction undulating with the promise of sustenance.
Joseph pulled them back, cursing under his breath as he tried to fight off the tension. From Nalah’s worried expression, it seemed his caution was rather potent, the other members of the group smelling his reaction as well.
“So, what’s the plan, Jax?” the Human whispered, his grip on the crossbow alternating with his fingers stretching across the trigger lest his fidgeting cause a misfire.
“I thought that, with your record, you would wish to tame it for the settlement,” Jax replied while thinking through a plan of action. He was glad that his friend trusted him, but he wished he had known the true scale of the beast prior. Joseph grit his teeth, turning to glance past the tree again with sarcasm pouring out of his response.
“Can’t quite see Winnie-the-woodchipper there playing great with kids.”
“You say that after adopting an Atmo as kit, Grand Hunter,” he returned, nodding to himself when a plan formed. The Human smiled, the banter easing the tension somewhat. “Rose, Cobalt, you two are the most well defended of us. Circle around and drive the beast this way. You should be capable of such without noise, yes?”
The two insects nodded, emptying their luggage behind a tree so as not to lose any of it before disappearing into the trees. The slight glimmer of their iron armour was the only indication of their position through the dense forest. Jax hoped that the beast was not particularly curious about the dimly pulsing glare, nor finished with its current altercation in time to impede the pair.
Satisfied with their progress, he motioned for the two security members to scale a tree and gain a superior vantage point. Their weapons would be able to maintain a more rapid pace of sustained fire at longer ranges. Joseph and the hunter were instructed to hide behind trees nearby, though the Human would need to remain grounded as his lack of claws made scaling the large flora difficult with his equipment.
Finally, Nalah and he positioned themselves much closer, in order to flank the creature as it fled the Atmo and occupy it long enough for the others to bleed it out, if not outright dispose of it.
With the forms of the Atmo peeking through the brush opposite them, Jax raised his axe to signal the start.
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Joseph felt the hammering in his chest, his heart preparing him to fight for his life against the walking abomination that easily outclassed the only other predator that he had experience with. Sure, the moss-wolves were easy to take down once you had equipment and a plan, but that thing screamed danger.
He watched Jax and Nalah set up behind thick trees, their goal being for Jax to hopefully disable a leg or two with the war-axe while Nalah occupied it with the shield. As the two strongest members of his little family, he trusted both to do their job.
As a clusterfuck of animal and torture device, he had no faith in the creature playing along.
Swallowing his hesitation, he adjusted his grip on the crossbow again, mentally tallying his shots and cursing himself for not researching explosives. Sure, Toril didn’t want to be involved in that kind of weapon, but at the moment, the tailless white-furred male could suck it up and make one anyway. Joseph would give his left nut to see how quickly the chemist would make weapons of mass destruction just to annihilate whatever that thing called home.
Jax raised his axe, glinting the sunlight of it towards the Atmo. Receiving the start signal, the two clicked and loosed a deafening screech, the Human’s ears ringing even from this distance.
The beast seemed unperturbed by the noise, though the lack of visible ears may have had something to do with the lacklustre effect. Regardless, it did notice the two armour-clad insects charging at it, and smartly decided to extradite itself from the area. The moss-wolves, however, didn’t quite get the memo, mistaking the advancing assistance as yet another foe to defend themselves from.
He had to say, Violet taught the two well. They flashed their blades out in the same flicker jab that he had shown his daughter, and with an unceremonious squelch, the two bisected canines landed in four pieces, a vibrant green ichor now staining the weapon-like appendages of the Atmo. Undeterred by their first act of violence—as far as he was aware, anyway—they continued herding the beast.
It wasn’t as fast as they might have feared, its quadrupedal gait hindered by its proportions, but it was still quick enough to be damn intimidating. Its arms acted as a counter balance, constantly adjusting this way and that just to keep it stable. That thing was clearly never meant for sprinting, all its mobility being given to the overactive maw that pulsated with the exertion.
He readied his crossbow, the shaking in his hands not ruining his aim against such a large target. He eyeballed the distance between the creature and the ambush point, forcibly moving his finger off the trigger so that he didn’t fire early.
Closer. Come on. Almost.
Now.
Jax wound up like a particularly enthusiastic lumberjack, putting his full body into the rotation. The massive axe swung like a horizontal pendulum striking home with all the finality of a clock tolling midnight. It bit into the front leg of the beast, only sinking a few inches before momentum nearly wretched the weapon from the black-furred male. Luckily, the force and timing was enough to trip it, the creature crashing to the forest floor with a deafening roar of pain.
They could hurt it. That made him feel better.
His relief evaporated as the beast swiftly recovered, hauling itself from the ground faster than he thought possible, but his archers took it for an unspoken signal. Arrows and bolts peppered its thick hide, to no effect—it shrugged off the projectiles like they were nothing more than pine needles, none sinking far enough to gain notable purchase.
Jax hefted his axe for another strike, careful not to over-commit this time. Nalah prodded the beast wherever she could with her pike, the melee weapon sliced and skewered just past the surface of the hide, though not enough to do more than marr. It was, however, enough to gain the attention of the target, the creature swinging two of its four arms to rake across the shield that the blond-furred female held. The iron plating across the front let out an unearthly shriek as claws ripped and crumpled the metal.
Well, fuck.
Nalah was quick to react, treating the shield less as an immovable barrier and more like a slight distance buffer, dodging in and out of range to steal jabs with the polearm. The security members nocked another volley, picking different targets than before. An arrow bounced harmlessly off the black orb of an eye, another finding purchase in what passed for gums in its mouth.
The hint was received; aim for the mouth. Thankfully, that was a large target. Less thankfully, it realized that flashing its teeth was detrimental to its health, slamming the maw closed.
Jax managed another swing, this time into one of the rear legs. It wasn’t as effective as the first strike, but it did warrant a sweeping double back-fist from the creature, scoring Jax’s armour with shallow claw marks as he jumped backwards. Joseph let out a breath as he fired his second shot, only just narrowly missing the sliver of a gap between razor teeth that the enraged attack afforded. It couldn’t keep its mouth shut forever, each frenzied swipe pulling its form enough for glimpses of softer flesh within to appear. The hunter dropped from their tree, darting across to reposition for a wider angle to capitalize on. The creature noticed, lunging forward to eviscerate the easier target.
Joseph blinked as two armoured figures jumped in front of the Lilhun, raising their blades in a tight guard to block the four arms grabbing for a quick meal. The beast recoiled with a thunderous screech, two of its appendages sporting deep gashes that fountained blood, while the others managed to impact above the edged outside of the blades. Rose and Cobalt pressed forward, buying time and space for the hunter to collect themselves and scale up another perch. Taking advantage of its pain, two new arrows ripped through the air, smacking into exposed inner flesh. Two new protrusions joined the first in the mouth, one landing next to the existing projectile, while the other cleared the gateway of serration, driving deeply inside of it.
More flicker jabs and extended straights pushed and cut the beast as it tried to gain distance from the two that wounded it, every retaliatory strike earning it another gash in its grey hide.. Unencumbered by the constant barrage, Nalah thrust into its legs more vigorously, her body leaning into each attack to gain every inch of penetration she could into the muscle and thick hide.
Jax used the chance to score another chopping blow, doubling down on a previous wound to a back leg—striking bone this time, based on the unholy wail the beast uttered. Joseph raised his crossbow to land another shot into its mouth, but the beast flailed wildly to fend off the ambush.
Rose managed to block, Jax lunged backwards, Nalah deflected most of it with what remained of her shield, but Cobalt was caught by a strike, taking the hit to its torso. The Atmo flew backwards, rolling when it landed, the carriage and assorted armoured plates trailing behind it. Rose shifted instantly, covering the direction that their companion had been sent while Jax and Nalah focused on pulling the beast away from the downed combatant.
Joseph’s eyes flicked to the Atmo, waging an internal battle on whether helping the insect would be better or worse for the situation as a whole. He didn’t want to lighten up their assault if it would just mean more injuries, but Cobalt could be in dire need for a patch job. It was hard to tell from where he was.
Cursing, he bolted from his spot, firing off one last round into the gaping maw before clipping the crossbow onto his armour and sliding on his knees in front of Cobalt, healroot hastily retrieved from his pocket.
He paused, sighing in relief when none of the armour bore more than deep gashes, the carapace underneath unblemished by the attack. Cobalt clicked lightly, dazed, but otherwise seeming unhurt. Unlearned in the physiology relevant, he ushered the Atmo to remain out of the fight for fear of concussion or something similar. They could look at the insect back at the base to be sure later.
“Joseph!”
His head spun around at both Jax and Nalah screaming his name, a massive clawed hand sweeping at him—the monster's approach unnoticed while he focused on Cobalt. Lacking a better option, he lunged forward towards the underside of the beast to dodge the swipe, crashing to his shoulder on the dirt below.
The creature raised a leg above Joseph, pounding the earth scant inches from his head as he rolled sideways. Ignoring the kicked up dirt, he brought his fist to the underside of the beast, flicking the release on his bracer.
Blood spouted from the newly formed wound, the blade breaking at the mechanism as the massive animal lurched in pain, Joseph rolling out of the way of another attempted trampling. He scrambled to his feet, feeling the wind of another strike narrowly missing him.
Yeah, that would probably kill him.
Luckily, the injuries renewed the desire to flee in the monstrosity, the group of attackers proving too dangerous to continue challenging. It stumbled away from them, sparing Cobalt from its panicked trudging. Jax and Nalah started to run towards him, worry evident in their eyes, but he barked for them to finish it, redirecting the two to keep the pressure going. He didn’t want to mention the pain in the arm from where the bracer hitched. It didn’t feel broken, and thus was irrelevant.
Pressure applied, the grey beast picked a random direction free of opponents to escape, ignorant of the waiting security. When it was too close for them to shoot into its mouth at a decent angle, they slung the bows over their shoulders and drew the swords they had been afforded, patiently waiting with the blades turned down.
It passed below them, the two Lilhuns dropping from the branches to put their full weight into the plunging blades. Both landed on the large target, one sword sinking deep into a shoulder, while the other managed to pierce one of its hip joints. The beast spun haphazardly to dislodge the ‘new’ threats, both security members kicking off and finding new trees to set up in.
Whatever damage was actually done, it had lost the use of an arm, and its gait shifted awkwardly as the blade lodged in its hip worked more harm with each shambling step.. Emboldened, Jax picked up the pace, struggling to position himself with the amount of metal he wore. Ducking another swipe of its claws, he saw his chance and swung, pivoting with his axe as a counter weight. For the third time, his axe blade found the wound in its leg, adding a sickening crunch as the bone snapped from the impact.
The creature swung wildly, forced to favour its two remaining good legs, and the only other leg that could still support at least some of its weight. It was unstable now, the hunched figure swaying while unmoving. Unable to run, it decided to go down with as many of them as it could.
Rose caught up with the attack, drawing attention from the comparatively squishy Nalah as the blond-furred female deflected a wayward swing with her shield. The once iron-plated ironwood now sporting little more than jagged scraps of metal atop its silver wooden structure, a series of deep gouges marring the surface. Two lunging thrusts with the pike bit flesh, drawing new blood from the beast.
Joseph loaded his crossbow, getting off two bolts, but not managing to keep it steady enough to hit anything of use, his arm faltering under the weight of the weapon. Cursing, he decided to flank the beast and try his luck with the other bracer. If nothing else, the force in which the blade deployed was enough to pierce the thick hide, and the others were doing a good job of distracting it.
The red armoured Atmo let loose a series of directed swings, the fifth severing an arm in motion, the flying appendage forcing Nalah to raise her shield to block the unorthodox projectile. The female was sent sprawling from the weight of the impact, but the beast was too busy voicing its agony to take advantage of it. Jax worked another two chops into the broad legs, but neither managed to incapacitate it any more, and the prolonged exertion was slowing his reflexes.
As if cued into his waning energy, the beast flung Jax with another strike, the hunter of the group sinking a bolt deep into the cavernous flesh of its mouth to prevent an attempt at following up.
Joseph roared, desperate to finish it off before the creature could do the same to his downed pack. He sprinted at the monster's back and slid underneath it with as much speed as he could muster. Throwing his fist into the passing undercarriage, he let the deployed blade leave a long gash in its wake.
The grey monster lost its ability to stand, torn tendons, blood loss, and inflicted injuries taking their toll. The Grand Hunter kicked off his knees to fling himself out of the way of the collapsing figure, grimacing as the remaining bracer proved unable to support the abuse he had put it through. He looked back at the beast, the flailing body failing to right itself as teeth did little more than gouge dirt, its back exposed. Rose approached, raising their blades together and plunging it through the body over and over until it stopped moving.
Exhausted, the Atmo dropped where it was, breathing heavily. Joseph’s instinct to yell their victory was delayed as he hurried over to Jax and Nalah to confirm he didn't need to bring back bad news. Nalah seemed fine, if a bit sore from hitting the dirt and rolling, while Jax just asked to lay down when he heard that everything was over. Cobalt came over to the group, the armour that had come off collected atop the carriage it had managed to loosely affix to its base.
It was light, a chuckle originating from the Human as he slumped to the ground against a tree, but soon the entire group was roaring with laughter as victory settled in their minds. The two security members helped the hunter begin disassembling the beast, their contribution to the fight leaving them with more energy than the rest. They hadn’t been slacking off, that much was certain. The number of arrows jammed into the maw of the thing would have guaranteed a few extra seconds of survival and chances to escape if one of them had been forcibly tossed into there, and it had caused enough pause for the rest of them to get in a few hits up close.
Joseph rested across from Jax and Nalah, letting his heart rate slow from the rapid pace it had been pinned to since the start of the conflict. His arm continued its protests, but from the amount of movement he still had, he guessed that he had just strained the elbow. A few days taking it easy should straighten that right up.
Once the active members were about half way through processing the creature for hide and meat, Cobalt approached him, a mimed request for assistance putting their armour back on being redirected to Nalah since he doubted he could lift the damn pieces without hurting himself at the moment. She obliged, getting the blue Atmo back in full attire, though it took a while.
Rose stood first, stopping over to allow the hunter to place collected bits and pieces onto the carriage before securing it with whatever they could make due. A security member gathered the moss-wolf corpses for a similar treatment. Waste not, want not, he supposed.
Rose ended up carrying most of their spoils. When he was about to ask why, he, Jax, and Nalah were dragged to Cobalt and hefted onto the carriage. A series of confused questions revealed that the rest wanted to head back before it started getting dark, and it was pretty obvious who was the most exhausted of them. Lacking the will or energy to argue it, he flopped back on the Atmo as the trees passed them by, Nalah resting her legs across him as her head sat on Jax’s lap. The black-furred male didn’t so much as smirk, so it was clear he had pushed himself too far to quip about the arrangement as he laid down.
“The next time you wish to exhaust me this much, Joseph,” the Head of Security started after a long while of silence, tiredness in his voice, “I would prefer it to involve my mate and a bed.”
The Human snorted, closing his eyes and enjoying the lack of walking as the surprisingly stable Atmo carried the three of them. “Fuck off, Jax.”
“Of course, Grand Hunter.”
Next
A/N: Patreon is fixed!... aka new one cuz problems with the last. Check it out to support the story, get AI character art every now and then, or even preview sections of chapters as i write them! (aka, before kieve gets to fix them :D)
submitted by WaveOfWire to HFY [link] [comments]


2023.06.08 10:06 Salty-Psychology-574 "C’mon lads! Let’s show these bastards how fight! 「The Meanest of Times」blow these arseholes to bits!!!"

Stand Name: The Meanest of Times
Namesake: album by the Dropkick Murphys
Localized Name: 「The Meanest of Years」
Stand User: Corbin "The Fuse" MacCaffrey-
Appearance: Standing at 6’2 with a limber build with grayed red hair in a small rat-tail ponytail, green eyes, a full fuzzy beard and mustache, numerous scars from bullet wounds and shrapnel, a tattoo of the words "Tiocfaidh ár lá" in all caps in a gothic font is written down his spine, and has two prosthetic running blade legs colored like the Irish flag. For clothes Corbin wears a black muscle-t, black flat cap, a black two-hole balaclava, a woodland camo military uniform with his jacket buttoned halfway, black sneakers, and black fingerless gloves.
Background: Corbin is a 59 year old man hailing from Donegal, Ireland who was an active IRA member during the Troubles and is now a mercenary under the employ of "Feel Good Inc.". Corbin is a very brash, zealous, and vulgar man who prides his Irish heritage greatly. But even still he is dedicated to the people he calls his friends and is very unshakable in his alliances, oaths, and what not.
Corbin was born into a very patriotic family who were very about their Irish pride and instilled this patriotism into Corbin who gradually adopted these beliefs. Corbin was a very street-tough getting into scraps at a very young age making him a bit of a fight seeker. But a calling came for Corbin in 1972 when Bloody Sunday, where British soldiers shot protesters who were protesting the internment of Irish nationalists, happened. Corbin was beyond outraged by this and at the age of 18 he signed up to join the IRA where he was trained as an urban guerrilla.
Through the course of 7 years of fighting in the Troubles, Corbin took part in bombings, shootouts, smuggling, propaganda, and a few assassinations that turned him into a zealot of a soldier willing to die for the cause. Though was an incident during a bombing in his 5th year of duty, when Corbin had set a shorter timer than expected and the explosion shredded his legs. One of his fellow soldiers got him to a hospital where the doctors had to amputate his legs. Corbin was surprisingly ok with this, if anything he was just mildly annoyed and was soon fitted with some running blade prosthetics. He adapted very quickly and was soon returned to the frontlines where even his lack of legs didn’t stop him fighting at his full potential.
However, the British army was closing in on Corbin and his fellow soldiers and decided to go into hiding in Dublin as even Corbin could see that the war wasn’t going in their favor. Corbin laid low for a long while even after the Troubles was over but still kept in contact with his IRA buddies. Though after years of laying low, Corbin grew restless and wanted to throw himself back into the fray. He then found an ad for "Feel Good Inc." where he became fascinated with their mercenary work styled as vigilantism and signed himself up. He was then brought on made a name for himself as a very experienced mercenary, who was proficient in explosives and urban combat and had claimed lots of contracts. This led to him being recruited into the "Demon Days Unit" which are FGI’s most elite mercenaries.
Corbin met the Captain of the DDU and got into a scrap with him when the Captain pulled out a very odd knife. Corbin caught the knife with his hand and the Captain immediately pulled it out and stopped fighting him to the confusion of Corbin. He became even more confused when the wound on his hand immediately vanished. And after the weirdest debriefing he had ever received talking about the concepts of "stands" and "stand users" Corbin eventually understood and passed the test to join the DDU.
Corbin has now been the crews demolitions man, blowing up anything that needs blowing up with absolute devotion to FGI’s cause. He may be a rather brash individual but he always be willing to put his life on the line to help his DDU friends.
Other Facts: •Favorite food is bacon and waffles •Is quite the party drinker, and tends to get wasted often •Favorite drink is whiskey •Has a hip flask at all times that he takes swigs from •Has an playlist on his phone that is just filled with Irish war songs •Favorite song is Come Out Ye Black and Tans
Stats: ACT 1-2-3
Power: C-B-A
Speed: C-B
Range: B
Durability: D
Precision: C-B
Potential: B-C-E
Appearance: ACT 1: Standing at 5’3 「The Meanest of Times」looks a robotic humanoid with a black welder’s mask with a green visor for a head, a slim brown body that’s scratched and dented, noticeable spikes where it’s feet should be which mimics Corbin’s prosthetics, rivets all over it’s body, and wears jean shorts and a brown leather vest.
ACT 2: Now standing at 5’8, TMT maintains a very similar appearance to ACT 1 with the welding mask with 2 green visored eyes and brown body, but it’s body is more athletic now. The rivets are now more symmetrically placed all over the body, with some on the knuckles for some added kick to punches. The spikes are now full on feet with poles acting as ankles and the stand now wears a shirt under it’s now buttoned up vest, regular jeans, elbow and knee pads, and a black belt with a clover buckle.
ACT 3: At it’s final height of 6’2 TMT is now more burly still maintaining the welding mask with a single bright green eye for a visor and it’s rivets now a bright gold. It’s legs now have ankles and it wears a grey shirt under a brown leather jacket with rolled up sleeves, a black flat cap, brown jeans, bandages to cover it’s exposed arms, more rectangular elbow and knee pads, two black leather belts worn in an x-fashion with golden cross buckles, and white sneakers.
Abilities: RC-XD: 「The Meanest of Times」has the ability to create a small remote controlled car in the style of a black Cadillac van with a C4 explosive inside of it. The van also has big wheels which are adhesive and let it drive on walls, a long antenna on the right side of it’s hood, and a dash-cam inside it as well. Through a electronic control pad that TMT summons, Corbin can control the van and see with dash-cam inside to maneuver it to it’s location and deliver a explosion. This ability modifies with each ACT.
ACT 1: Can create one small remote controlled van with a bomb in it with adhesive wheels that let drive on walls.
ACT 2: Can now create a remote controlled plane and boat variant for more versatility but can’t swap between the forms. The bomb has had an increase in power.
ACT 3: Can now make 3 remote controlled vans that can swap between their car, plane, and boat forms making them all-terrain. The bomb is now extremely powerful in this ACT.
submitted by Salty-Psychology-574 to fanStands [link] [comments]


2023.06.08 10:04 Extra_Tip_8002 It is easy to find affordable items on Temu. I feel like I'm not spending anything. You will be surprised at how much you may be able to purchase for just $10. The Temu app is now the top-ranked app on the App Store.

It is easy to find affordable items on Temu. I feel like I'm not spending anything. You will be surprised at how much you may be able to purchase for just $10. The Temu app is now the top-ranked app on the App Store.
Download TEMU app from App store or Google play
Search code 171781460
Get your cashreward
https://preview.redd.it/579zsknc4r4b1.png?width=922&format=png&auto=webp&s=859ab04eacfef47f10c93f69b214198f7b14f9ba
submitted by Extra_Tip_8002 to BUENZLI [link] [comments]


2023.06.08 09:59 A_horse_a_piece77 "Yesterday's Soccer Mom Is Today's Domestic Extremist": A Guide To Surviving The Culture

Author and conservative commentator Peachy Keenan is sick and tired of yesterday's soccer mom being treated as today's "domestic extremist", in public discourse by media gatekeepers and government officials alike—and all the while parents are sheepishly and too easily abdicating their natural role as captains and defenders of the household.
https://twitter.com/KeenanPeachy/status/1666121050567110656
https://preview.redd.it/kdnwwyvt1r4b1.png?width=790&format=png&auto=webp&s=7afed3bdff34a513a8b78f22fe5e37368066ecad
"They like to make us, the normal people, the moms and dads of America into extremists. But if you look around it's pretty easy to see who the real extremists are," Keenan told Harris Faulkner on Fox prime time Tuesday night. https://www.foxnews.com/video/6328922595112
She is calling for a back to the basics while writing from deep behind 'enemy lines': southern California. "Parenting is not a game. There is no do-over. You are all that stands between your small charges and the roiling storms ahead—and the band of purple-haired nonbinary pirates that’s about to storm the deck."
Keenan has written a new handbook of sorts, or a practical guide to winning the culture war and protecting your family from the ravings of "Childless weirdos have taken over every institution we look to for guidance on how to raise good citizens..."
You can find the book here: https://www.amazon.com/Domestic-Extremist-Practical-Winning-Culture/dp/1684513529/ref=sr_1_1?keywords=Domestic+Extremist%3A+A+Practical+Guide+to+Winning+the+Culture+War&s=books&sr=1-1
Keenan holds nothing back in the following blistering commentary from her book [emphasis ZH]:
It has become only too clear what this absence of parental authority has wrought. Truly insane people have taken over the American education system, Big Pharma, and Big Tech. They know the best way to reach the Final Solution of the American family is to focus on young, impressionable minds. We are enjoying the fruits of their labor now: an explosion of teen depression and suicide, an epidemic of children who are confused if they’re boys or girls, and an incredible 40 percent of Gen Z reporting that they are some letter in the ever-expanding alphabet soup known as LGBTQ+.
https://preview.redd.it/q8pbczeb2r4b1.png?width=722&format=png&auto=webp&s=fb9352ba054a4f428fe4c11fad712f52188e5bfc
https://twitter.com/CitizenFreePres/status/1666257317120323585
Who are the real extremists?
The below is an excerpt from Domestic Extremist: A Practical Guide to Winning the Culture War, by Peachy Keenan, with permission of the author. The book is now available from Regnery.
https://www.regnery.com/9781684513529/domestic-extremist/
* * *
You had a baby? Look at you—you’re the captain now!
Or are you?
The words on a poster taped to a teacher’s classroom door at a New Jersey public school expose the precarious corner American parents have been painted into. “If your parents aren’t accepting of your identity, I’m your mom now.” The poster featured a drawing of a mama bear tending to her bear cubs, who are each painted the color of a different LGBTQ flag.
Parents, I have bad news. You’ve got competition. Someone posted a job listing looking for a new authority figure in your house, and they hired everyone who applied. Lots of other adults, most of them unpleasant strangers, would like to raise your children for you—or at least get your children to hate you.
This may already be happening—and you’ll be the last to know! All your hard work to keep creeps, perverts, and kiddie-sniffers away from your kids may get reversed in an instant when you’re not looking.
Some parents are okay with this. They can barely handle “adulting” themselves and are thrilled not to make any tough parental decisions. Abdicating their natural role as master and commander of the household is lazy, but it’s a defensive posture. They live in terror of accusations from other parents of “closed-mindedness,” or worse, being a prude.
American parents have either forgotten their innate, God-given authority over their household or surrendered it in the face of relentless pressure over many years from the outside. Just as millennia of trickling snowmelt can hollow out mighty granite mountains and turn them into canyons, a half-century of unchecked influence by feminists and far-left progressives have chipped away at the role of parents in their children’s lives. What is left is a barren wasteland, a valley of shadows, where mothers and fathers have been reduced to nothing more than the oldest dependents in the house.
Your job as a parent is not easy, but it’s simple: feed, nurture, love, and protect. In the face of life-and-death danger—say, an escaped tiger or an ax-wielding lunatic—probably 100 percent of parents would risk their lives for their children, even die, without hesitation. So why are so many reluctant to defend their children from less obvious, but equally dangerous, scenarios?
You can tell when you’re about to be trampled by elephants. It’s trickier when the trampling is invisible and being committed by a young teacher with peace stickers on xe/xer’s car. I’ll grant that having pro- nouns in your bio is not quite the same red flag as cruising a playground in a car with no door handles on the inside, but it’s still a red flag parents need to fear.
People who manage to produce offspring are too often seduced into voluntarily surrendering their authority over them. They allow various “experts” to hold sway over their kids. Exhausted and confused, they willingly hand their kids off to the local public school teachers’ unions, the DEI struggle-session facilitators, the storytelling drag queens, and the sex-education consultants who arrive at school with teaching props, including wholesome kid-friendly items like dildos and anal lube.
Above: School hangs poster that says, \"I'm Your Mom Now\"
https://sanzi.substack.com/p/school-hangs-poster-on-the-door-that
They all share a common goal: to dilute your authority and increase their own. They aim to groom America’s children from birth to become compliant consumers of all they wish to sell them: bespoke genders, any-term abortion, strictly enforced racial hierarchies, a lifetime of therapy, prescription drugs, and whatever political and social ideology they choose to upload into their brains.
God forbid you are the only parent at your school who keeps your fifth grader home on Share Your Favorite Sex Toy Day. What will people say?
Allow me to remind you gently: it’s your job to steer the ship, avoid icebergs, prevent scurvy, and stave off mutinies. Parenting is not a game. There is no do-over. You are all that stands between your small charges and the roiling storms ahead—and the band of purple-haired nonbinary pirates that’s about to storm the deck.
Sexualized Early and Often
Imagine being the only one at the PTA meeting who stands up and objects to your second grader studying detailed diagrams of adult genitalia, or your middle schoolers instructed on how to grant consent to anal sex. (These are real sex ed guidelines introduced in New Jersey public schools in 2020.)
Your choices are stark: assert your authority over your children and get called a bigot or go along with the madness and let them take your child to places you don’t want them to go.
How bad is it? Bad enough that Tiara Mack, a “reproductive justice advocate” and “child sex educator” running for state senator in Rhode Island tweeted this in 2021: “Really excited for the house sex ed bill hearing later today. Teaching comprehensive, queer inclusive, pleasure-based sex ed was a highlight of my time teaching.”
This is who wants to talk to your six-year-old about how to “pleasure” themselves and their partner!
The first step in any cult, or any abusive relationship, is to get the victim to sever ties to their outside friends and family. Maybe you’ve seen this happen to people you know. They suddenly change their phone number, delete their social media, and have a new friend now—one that has them spellbound. Once children come to believe their mom and dad are clueless bigots and racists who are holding them back from being who they are, the cult leaders own them.
Government-run public schools have accomplished “regime change” in America and transformed us, slowly, from a society centered around the family, where the schools work for the parent, into a society centered around government employees, where families are required to supply the raw goods for the teachers’ unions to mold as they see fit.
Year after year, their assembly lines have been left unsupervised to churn out freshly minted graduates. These graduates move on to college, where their high school indoctrination is hardened and polished by professors. The end product is a citizen who will go to his grave believing a set of Ministry of Truth–approved lies: “whiteness” is intrinsically evil, abortion is health care, there are dozens of genders, America was founded on racism and must be dismantled, marriage is oppressive and bad for women, children hold you back, and unchecked sexual “exploration” with a variety of partners of every gender is the surest path to emotional happiness.
Sane people have a terrible choice to make: exercise parental authority over what their children are taught and risk financial ruin, social blackballing, and permanent cancellation—or allow their kids to be turned against them.
When a teacher or government official replaces the parent as the ultimate authority in the child’s life, all bets are off. Educators know that any adult with the authority to influence a child has the power to expose said child to any radical or extreme ideas they want.
To them, you are the extremist if you don’t think young children need to learn about sex and gender dysphoria yet. You are the extremist if you question a teacher or school administrator’s choice of books to read or lessons to teach. You are an extremely racist extremist if you’d rather not force a five-year-old to feel bad about the color of his skin and apologize for it.
In California, students in middle school can ask their school to change their names and genders in the school computer system, and the school is not permitted to inform the parents. The school authorities and the teachers are legally allowed to conspire with eleven-year-olds in sixth grade to induct them into a cult and keep it secret. Literally “it’ll be our secret,” a classic groomer move.
These government educational bureaucrats may not drive window-less vans and carry dirty magazines and candy bars to lure young boys (although let’s be honest, some do), but they are even more dangerous. Any parents who send a child into an environment like this, either knowingly or blindly, are forfeiting their authority over their kid.
The Regime’s child-catchers are prowling the locker rooms and cafeterias looking for lost, confused pre-teens to cart off to Pleasure Island, where they can get transformed into donkeys without their parents’ consent.
I wouldn’t be surprised if Disney is working on a new version of Pinocchio where he asks the Blue Fairy to turn him into a real girl.
Parental Surrender
Too many sentient adults seem to simply wait for a new update to the operating system to decide what to do with their kids. They unquestioningly accept the Current Parenting Thing, the rancid gruel served up as “education” at the local public school.
They surrender their kids to the authorities, in all their forms: teachers, principals, pediatricians, drag queens reading stories, social media influencers, YouTubers, Disney, Netflix, TikTok, the Kardashians—anyone who is credentialed as a “kid expert” or “important” now holds more sway over American kids than their own mothers and fathers. “Who am I to tell my kids how to behave, or what to learn, or how to think about the world? I’m just a random person who had a baby. I made plenty of mistakes in my life. How can I possibly ask my children to obey me?”
This is why we can’t have nice things. This is why healthy toddlers were kept in COVID masks for two years while they sat in sandboxes alone, outside, in rain or sleet. This is why you see massive brawls happening at middle schools, where kids punch their own teachers. This is why children are indoctrinated into the cult of trans, coached and groomed to say their pronouns, to switch genders, to explore various “sexualities” and “identities.” This is why mothers pimp out their own children as “drag kids” and put little boys in princess dresses and post the photos on Instagram while thousands of likes wash over them.
This is what abdicating the parenting throne looks like. Childless weirdos have taken over every institution we look to for guidance on how to raise good citizens, and no, I’m not talking about Catholic priests.
It has become only too clear what this absence of parental authority has wrought. Truly insane people have taken over the American education system, Big Pharma, and Big Tech. They know the best way to reach the Final Solution of the American family is to focus on young, impressionable minds.
We are enjoying the fruits of their labor now: an explosion of teen depression and suicide, an epidemic of children who are confused if they’re boys or girls, and an incredible 40 percent of Gen Z reporting that they are some letter in the ever-expanding alphabet soup known as LGBTQ+.
Everywhere, in every way, the fertile, fallow minds of children are being terraformed by people who identify as “fur baby” parents.
I wouldn’t let fur baby parents walk my dog, let alone educate my eight-year-old.
Authority Atrophied
This is why you must exercise your parental authority early and often. You must speak up!
“No, I don’t want you to ask my teenage son if he’s comfortable with his gender during his doctor visit.”
“No, you can’t wear your sister’s Elsa dress to school today, because boys don’t wear dresses, now get in the car and never ask me that again.”
“No, you can’t buy those shorts that display the entire lower half of your rear end.”
“No, you can’t have a TikTok account, and if I find it on your phone, say goodbye to the phone.”
Parental authority makes you the heavy in the house and the bouncer at the door. Pull on your big boy pants and lay down the law, or the law is going to lay down all over you.
Peachy Keenan is author of Domestic Extremist: A Practical Guide to Winning the Culture War.
submitted by A_horse_a_piece77 to DoorCountyALT [link] [comments]


2023.06.08 09:59 A_horse_a_piece77 "Yesterday's Soccer Mom Is Today's Domestic Extremist": A Guide To Surviving The Culture

Author and conservative commentator Peachy Keenan is sick and tired of yesterday's soccer mom being treated as today's "domestic extremist" in public discourse by media gatekeepers and government officials alike—and all the while parents are sheepishly and too easily abdicating their natural role as captains and defenders of the household.
https://twitter.com/KeenanPeachy/status/1666121050567110656
https://preview.redd.it/078zp8gv1r4b1.png?width=790&format=png&auto=webp&s=f57ec8ab475fb228079af0757d6b906c49ec1b8a
"They like to make us, the normal people, the moms and dads of America into extremists. But if you look around it's pretty easy to see who the real extremists are," Keenan told Harris Faulkner on Fox prime time Tuesday night. https://www.foxnews.com/video/6328922595112
She is calling for a back to the basics while writing from deep behind 'enemy lines': southern California. "Parenting is not a game. There is no do-over. You are all that stands between your small charges and the roiling storms ahead—and the band of purple-haired nonbinary pirates that’s about to storm the deck."
Keenan has written a new handbook of sorts, or a practical guide to winning the culture war and protecting your family from the ravings of "Childless weirdos have taken over every institution we look to for guidance on how to raise good citizens..."
You can find the book here: https://www.amazon.com/Domestic-Extremist-Practical-Winning-Culture/dp/1684513529/ref=sr_1_1?keywords=Domestic+Extremist%3A+A+Practical+Guide+to+Winning+the+Culture+War&s=books&sr=1-1
Keenan holds nothing back in the following blistering commentary from her book [emphasis ZH]:
It has become only too clear what this absence of parental authority has wrought. Truly insane people have taken over the American education system, Big Pharma, and Big Tech. They know the best way to reach the Final Solution of the American family is to focus on young, impressionable minds. We are enjoying the fruits of their labor now: an explosion of teen depression and suicide, an epidemic of children who are confused if they’re boys or girls, and an incredible 40 percent of Gen Z reporting that they are some letter in the ever-expanding alphabet soup known as LGBTQ+.
https://preview.redd.it/8qucazob2r4b1.png?width=722&format=png&auto=webp&s=e2798bd1cdba17e1eb875dad8784bb2893bc2330
https://twitter.com/CitizenFreePres/status/1666257317120323585
Who are the real extremists?
The below is an excerpt from Domestic Extremist: A Practical Guide to Winning the Culture War, by Peachy Keenan, with permission of the author. The book is now available from Regnery.
https://www.regnery.com/9781684513529/domestic-extremist/
* * *
You had a baby? Look at you—you’re the captain now!
Or are you?
The words on a poster taped to a teacher’s classroom door at a New Jersey public school expose the precarious corner American parents have been painted into. “If your parents aren’t accepting of your identity, I’m your mom now.” The poster featured a drawing of a mama bear tending to her bear cubs, who are each painted the color of a different LGBTQ flag.
Parents, I have bad news. You’ve got competition. Someone posted a job listing looking for a new authority figure in your house, and they hired everyone who applied. Lots of other adults, most of them unpleasant strangers, would like to raise your children for you—or at least get your children to hate you.
This may already be happening—and you’ll be the last to know! All your hard work to keep creeps, perverts, and kiddie-sniffers away from your kids may get reversed in an instant when you’re not looking.
Some parents are okay with this. They can barely handle “adulting” themselves and are thrilled not to make any tough parental decisions. Abdicating their natural role as master and commander of the household is lazy, but it’s a defensive posture. They live in terror of accusations from other parents of “closed-mindedness,” or worse, being a prude.
American parents have either forgotten their innate, God-given authority over their household or surrendered it in the face of relentless pressure over many years from the outside. Just as millennia of trickling snowmelt can hollow out mighty granite mountains and turn them into canyons, a half-century of unchecked influence by feminists and far-left progressives have chipped away at the role of parents in their children’s lives. What is left is a barren wasteland, a valley of shadows, where mothers and fathers have been reduced to nothing more than the oldest dependents in the house.
Your job as a parent is not easy, but it’s simple: feed, nurture, love, and protect. In the face of life-and-death danger—say, an escaped tiger or an ax-wielding lunatic—probably 100 percent of parents would risk their lives for their children, even die, without hesitation. So why are so many reluctant to defend their children from less obvious, but equally dangerous, scenarios?
You can tell when you’re about to be trampled by elephants. It’s trickier when the trampling is invisible and being committed by a young teacher with peace stickers on xe/xer’s car. I’ll grant that having pro- nouns in your bio is not quite the same red flag as cruising a playground in a car with no door handles on the inside, but it’s still a red flag parents need to fear.
People who manage to produce offspring are too often seduced into voluntarily surrendering their authority over them. They allow various “experts” to hold sway over their kids. Exhausted and confused, they willingly hand their kids off to the local public school teachers’ unions, the DEI struggle-session facilitators, the storytelling drag queens, and the sex-education consultants who arrive at school with teaching props, including wholesome kid-friendly items like dildos and anal lube.
Above: School Hangs poster on the door that says, \"I'm Your Mom Now\"
https://sanzi.substack.com/p/school-hangs-poster-on-the-door-that
They all share a common goal: to dilute your authority and increase their own. They aim to groom America’s children from birth to become compliant consumers of all they wish to sell them: bespoke genders, any-term abortion, strictly enforced racial hierarchies, a lifetime of therapy, prescription drugs, and whatever political and social ideology they choose to upload into their brains.
God forbid you are the only parent at your school who keeps your fifth grader home on Share Your Favorite Sex Toy Day. What will people say?
Allow me to remind you gently: it’s your job to steer the ship, avoid icebergs, prevent scurvy, and stave off mutinies. Parenting is not a game. There is no do-over. You are all that stands between your small charges and the roiling storms ahead—and the band of purple-haired nonbinary pirates that’s about to storm the deck.
Sexualized Early and Often
Imagine being the only one at the PTA meeting who stands up and objects to your second grader studying detailed diagrams of adult genitalia, or your middle schoolers instructed on how to grant consent to anal sex. (These are real sex ed guidelines introduced in New Jersey public schools in 2020.)
Your choices are stark: assert your authority over your children and get called a bigot or go along with the madness and let them take your child to places you don’t want them to go.
How bad is it? Bad enough that Tiara Mack, a “reproductive justice advocate” and “child sex educator” running for state senator in Rhode Island tweeted this in 2021: “Really excited for the house sex ed bill hearing later today. Teaching comprehensive, queer inclusive, pleasure-based sex ed was a highlight of my time teaching.”
This is who wants to talk to your six-year-old about how to “pleasure” themselves and their partner!
The first step in any cult, or any abusive relationship, is to get the victim to sever ties to their outside friends and family. Maybe you’ve seen this happen to people you know. They suddenly change their phone number, delete their social media, and have a new friend now—one that has them spellbound. Once children come to believe their mom and dad are clueless bigots and racists who are holding them back from being who they are, the cult leaders own them.
Government-run public schools have accomplished “regime change” in America and transformed us, slowly, from a society centered around the family, where the schools work for the parent, into a society centered around government employees, where families are required to supply the raw goods for the teachers’ unions to mold as they see fit.
Year after year, their assembly lines have been left unsupervised to churn out freshly minted graduates. These graduates move on to college, where their high school indoctrination is hardened and polished by professors. The end product is a citizen who will go to his grave believing a set of Ministry of Truth–approved lies: “whiteness” is intrinsically evil, abortion is health care, there are dozens of genders, America was founded on racism and must be dismantled, marriage is oppressive and bad for women, children hold you back, and unchecked sexual “exploration” with a variety of partners of every gender is the surest path to emotional happiness.
Sane people have a terrible choice to make: exercise parental authority over what their children are taught and risk financial ruin, social blackballing, and permanent cancellation—or allow their kids to be turned against them.
When a teacher or government official replaces the parent as the ultimate authority in the child’s life, all bets are off. Educators know that any adult with the authority to influence a child has the power to expose said child to any radical or extreme ideas they want.
To them, you are the extremist if you don’t think young children need to learn about sex and gender dysphoria yet. You are the extremist if you question a teacher or school administrator’s choice of books to read or lessons to teach. You are an extremely racist extremist if you’d rather not force a five-year-old to feel bad about the color of his skin and apologize for it.
In California, students in middle school can ask their school to change their names and genders in the school computer system, and the school is not permitted to inform the parents. The school authorities and the teachers are legally allowed to conspire with eleven-year-olds in sixth grade to induct them into a cult and keep it secret. Literally “it’ll be our secret,” a classic groomer move.
These government educational bureaucrats may not drive window-less vans and carry dirty magazines and candy bars to lure young boys (although let’s be honest, some do), but they are even more dangerous. Any parents who send a child into an environment like this, either knowingly or blindly, are forfeiting their authority over their kid.
The Regime’s child-catchers are prowling the locker rooms and cafeterias looking for lost, confused pre-teens to cart off to Pleasure Island, where they can get transformed into donkeys without their parents’ consent.
I wouldn’t be surprised if Disney is working on a new version of Pinocchio where he asks the Blue Fairy to turn him into a real girl.
Parental Surrender
Too many sentient adults seem to simply wait for a new update to the operating system to decide what to do with their kids. They unquestioningly accept the Current Parenting Thing, the rancid gruel served up as “education” at the local public school.
They surrender their kids to the authorities, in all their forms: teachers, principals, pediatricians, drag queens reading stories, social media influencers, YouTubers, Disney, Netflix, TikTok, the Kardashians—anyone who is credentialed as a “kid expert” or “important” now holds more sway over American kids than their own mothers and fathers. “Who am I to tell my kids how to behave, or what to learn, or how to think about the world? I’m just a random person who had a baby. I made plenty of mistakes in my life. How can I possibly ask my children to obey me?”
This is why we can’t have nice things. This is why healthy toddlers were kept in COVID masks for two years while they sat in sandboxes alone, outside, in rain or sleet. This is why you see massive brawls happening at middle schools, where kids punch their own teachers. This is why children are indoctrinated into the cult of trans, coached and groomed to say their pronouns, to switch genders, to explore various “sexualities” and “identities.” This is why mothers pimp out their own children as “drag kids” and put little boys in princess dresses and post the photos on Instagram while thousands of likes wash over them.
This is what abdicating the parenting throne looks like. Childless weirdos have taken over every institution we look to for guidance on how to raise good citizens, and no, I’m not talking about Catholic priests.
It has become only too clear what this absence of parental authority has wrought. Truly insane people have taken over the American education system, Big Pharma, and Big Tech. They know the best way to reach the Final Solution of the American family is to focus on young, impressionable minds.
We are enjoying the fruits of their labor now: an explosion of teen depression and suicide, an epidemic of children who are confused if they’re boys or girls, and an incredible 40 percent of Gen Z reporting that they are some letter in the ever-expanding alphabet soup known as LGBTQ+.
Everywhere, in every way, the fertile, fallow minds of children are being terraformed by people who identify as “fur baby” parents.
I wouldn’t let fur baby parents walk my dog, let alone educate my eight-year-old.
Authority Atrophied
This is why you must exercise your parental authority early and often. You must speak up!
“No, I don’t want you to ask my teenage son if he’s comfortable with his gender during his doctor visit.”
“No, you can’t wear your sister’s Elsa dress to school today, because boys don’t wear dresses, now get in the car and never ask me that again.”
“No, you can’t buy those shorts that display the entire lower half of your rear end.”
“No, you can’t have a TikTok account, and if I find it on your phone, say goodbye to the phone.”
Parental authority makes you the heavy in the house and the bouncer at the door. Pull on your big boy pants and lay down the law, or the law is going to lay down all over you.
Peachy Keenan is author of Domestic Extremist: A Practical Guide to Winning the Culture War.
submitted by A_horse_a_piece77 to WisconsinUs [link] [comments]


2023.06.08 09:53 Far_Agency9667 Leaving

Got a 36 cent raise. No interest in moving me up positions within the store or the company. Then ASMs act surprised about me putting in my two weeks. I’m 25 years old with just an associates degree, but now I’m ready to work full time at a job that’s more challenging in terms of personal and career development. Another company has decided to hire me as a manager and I’ll be getting a 20% pay increase when I start compared to what I was making before. It’s wild how someone else at another company can see so much in me that no one at TJ Maxx did apparently.
submitted by Far_Agency9667 to TjMaxx [link] [comments]


2023.06.08 09:38 Grund_mi_vagyunk Széthullik a NER kártyavár? Hogy fordíthatják meg ezt az erodálódást? Van kiút nekik?

Nem a politikai következményeit kérdezem, mert azok nyilván nem lesznek. Arra vagyok kiváncsi, hogy képesek-e még ezek normális országirányításra, esetleg belátni a hibáikat, más módokat keresni amikkel kikormányozhatják a hajót a viharból. Hogy elkezdett rohadni a rendszer, az egyre világosabb. Pár következmény: -A rendszer egyik szimbolikus ékköve a nemzetközi sportesemény rendezés. Sorra mondják le azokat, amiket korábban Magyarországnak ítéltek -A kormány egyik fő tartópillére az építőipar földbe állt. Állami beruházások és tőkeinjekció nélkül visszatértünk az építőipari körbetartozások korába -Oktatás romokban -Újra kilőtt az elvándorlási hajlandóság -Kiszámíthatatlan trükkökkel sarcolják a külföldi beruházókat -Egészségügy romokban -A kormány rárontott a lakosságra. Napi szinten kotorásznak a pénztárcánkban. Gyakorlatilag a nép fizeti az ő balfaszkodásukat -Nyiltan kezdtek el beszélni róla, hogy a befagyasztott unió forrásoknak búcsút inthetünk -Egyre nyilvánvalóbb, hogy ismét sikerült egy háborúban a vesztes oldalt választani -Harcban állunk a saját szövetségi rendszerünkkel. Az agresszort meg igyekszünk mosdatni.
Van kiút ebből a szargödörből ezeknek az irányításával?
submitted by Grund_mi_vagyunk to hungary [link] [comments]


2023.06.08 09:36 Redferleg Satispay - Gratis €5 voor een betaling van 10 cent

Satispay is een betaal app waarmee je geld naar vrienden kunt sturen en in winkels kunt betalen vanaf je smartphone. De app is beschikbaar in de App Store, [Google Play](https:/ /play.google.com/store/apps/details?id=com.satispay.customer&hl=it), AppGallery.
Ze bieden € 5 voor een betaling van minimaal €0,10. Volg deze stappen om €5 te krijgen.
  1. Download de app via mijn reflink.
  2. Maak een account aan en voltooi hun KYC.
  3. Om de €5 te ontvangen. Zorg ervoor dat mijn refcode N62M4X onder Profile-> Settings -> Sign Up Promocode staat.
  4. Stort geld op je Satispay rekening.
  5. Doe een betaling via ‘services’ (bijvoorbeeld: € 0,10 Amazon-cadeaubon kopen of € 0,10 doneren) 6: That's it, je ontvangt direct € 5 hierna. Via je profiel kan je vervolgens je bonus weer overmaken naar je eigen bankrekening.
Ondersteunde landen - T&C
submitted by Redferleg to BeermoneyNL [link] [comments]


2023.06.08 09:33 earthcry Tóta W.: Engedjétek hozzám!

A magyar kormányt olyanok tartják hatalmon, akik nem okosabbak, mint egy ötödikes. Ehhez képest mi az, amivel nem rendelkezik egy tizennégy vagy 16 éves fiatal ahhoz, hogy megítélje, mi történjen a Lánchíddal? Vélemény.
Hallatlanul aggályos, példátlan és felháborító, hogy Karácsony Gergely a 14 éveseket is bevonja a budapesti konzultációba. Ezt attól a hatalmi gépezettől tudjuk, amelynek legfőbb törekvése, hogy az agyhalottakat és az idült alkoholistákat vonja be a politikába olyan üzenetekkel, amelyeket itt azért nem idézhetünk, mert rovatunkban egész oldalas hányósfejet meg egyéb emojikat nem szokásunk megjeleníteni, mivel nem agyhalottaknak és idült alkoholistáknak készítjük a lapot.
Nehéz lelkesedni azért, hogy a főváros gyakorlatilag lemásolja a nemzeti konzultáció irányított kérdéseit, egyirányú, binárisra egyszerűsített problémafelvetését. Az viszont éppenhogy előremutató, hogy kikéri azok véleményét, akik előreláthatóan még hatvan évig viselik a mai döntések következményeit. Ellentétben a nénikével, aki könnyen ágál amellett, hogy Európa helyett mielőbb csatlakozzunk a dicsőséges Szovjetunióhoz, hiszen ő úgysem éri meg a végkifejletet.
A tiltakozás mögött az a megfontolás áll, hogy a 14 vagy 16 éves budapesti lakos nyilvánvalóan képzetlen és éretlen megítélni, mi legyen a Lánchíddal vagy a fővárosi költségvetéssel. Ő ezt még nem tudhatja, ahogy azt sem, hogy a németek mind megfagytak az elmúlt télen, Lengyelország radioaktív sivataggá vált, és a román gyerekeket mind egy szálig elvitték a frontra – persze ezt azért sem tudhatják, mert nem igaz, viszont százezrek hitték el fél éve, hogy ez lesz, aztán most egy pillanatig se gondolkodnak el azon, át lettek-e vágva a palánkon. (Át.) A magyar kormányt azok tartják hatalmon, akik nem okosabbak, mint egy ötödikes.
Egy 14–16 éves gyerektől mellesleg elvárja az oktatási rendszer, hogy biflázza be a XIX. század gazdaságpolitikáját, egészen a cséplőgépig, abból pedig dolgozatot ír és felel is, hogy ki, miért és hogyan építette a Lánchidat. Nem tudja Clark Ádámot? Nem vágja a hídpénzt? Széchenyi István életét? Egyes, fiam, leülhetsz!
Rohadtul illetékes ezek után abban, hogy mi történjen a Lánchíddal most. Ha valakinek joga van beleszólni, az ő. A tizenévesek átlagban többet tudnak a Lánchídról, mint bármely másik korcsoport, és pláne többet, mint azok, akik szerint Oroszország a normalitás hazája, hiszen ott jól lecsukják azt, akinek a gyereke háborúellenes rajzot készít az iskolában; ezzel szemben Ukrajnában biolaborok működtek direkte az oroszok kiirtására.
Énfelőlem vitatkozhatunk azon, kell-e minden idiótának szavazati jog, de senki se fog meggyőzni arról, hogy ezt életkor alapján kellene szétválogatni. Nem kérdés, hogy rengeteg tizenhat éves kamasz van, aki nemhogy a Lánchídról, de az egész világról – az Európai Unión és Afrikán át egész a Szaturnuszig – tájékozottabb, mint számtalan meglett állampolgár, aki szerint meg kell állítani Brüsszelt, mielőtt levágatja a gyerekeink tökét. Már miért ne szavazhatnának egy informális felmérésen?
Sőt, miért ne szavazhatnának máskor is? Ugyan mi az a képesség, az a tudás, amivel rendelkezik egy krumpliért vett szavazó, de egy tizenhat éves fiatal nem?
Ha végignézünk a kormányzati médiagépezeten, vajon milyen célközönség rajzolódik ki abból? Érett? Művelt? Gondolkodó? Megfontolt? Nem: a legállatibb ösztönöknek, a legprimitívebb reflexeknek játszanak, és kifejezetten akadályozza a munkájukat, ha valaki például tudja, merre van Európa, micsoda az tulajdonképpen, és hogy mi a kifogása a mi kis kánságunk ellen. Semmilyen lécet nem látunk, amit meg ne ugorhatna egy óvodás.
De térjünk csak vissza a Lánchídhoz, és a leckéhez, amit bevasalunk a gyerekeken, akiket a döntésekből viszont kirekesztenénk. Ennek az objektumnak csak az egyik különlegessége volt, hogy nem kellett többé révészre várni, hogy Budáról Pestre átkeljen az ember. A másik a jogállamiság, amit akkor még nem így hívtak. Hanem közteherviselésnek.
A Lánchíd botránya abban állt, hogy azon hídvámot kellett fizetnie mindenkinek, kivétel nélkül; vagyis a nemeseknek is, akik pedig hozzászoktak, hogy törvényen felül állnak. A mai érdeklődő talán úgy gondolhatja el ennek a radikalizmusát, hogy elképzeli, Völner Pál vagy Tiborcz István ugyanúgy börtönbe kerül, mint egy biciklitolvaj. Szóval hogy nincsenek kiváltságok, előjogok, jogosítvány a lopáshoz, hanem mindenki fizet: a hídvámszedő bódé előtt paraszt és nemes egyenjogú.
Ez majdnem olyan aggályos, mint hogy egy tizenhat éves gimnazista véleményt nyilvánítson a felnőttek dolgáról.
Végül nem lett belőle nemzethalál, sőt az úgynevezett reformkort még mindig hazánk fénykoraként emlegetjük; úgy tűnik, nincs semmi hátránya annak, ha néhány pohos nemest megfosztunk az előjogaitól. Sőt abba se hal bele az ország, ha elvesszük az összes privilégiumukat, és egy árva fillért se kapnak pusztán a nevükért. Az országnak hídra van szüksége, csatornára, rádióra és újságra, iskolára és egyetemre – de kiválóan megvan nemesek nélkül. Ebbe beleértjük a vitézi rendet is, mellesleg.
Hát ennyi közük van a Lánchídhoz a tizennégy éveseknek. Hogy az övék is. Tűzzel-vassal vertük a fejükbe – hát akkor most álljuk a szavunkat Széchenyi nevében is!

submitted by earthcry to hungary [link] [comments]


2023.06.08 09:30 Oops_Cat WiMi Hologram Cloud(WIMI)Developed And Innovated Its BCI Gaming Model

WiMi Hologram Cloud(WIMI)Developed And Innovated Its BCI Gaming Model
Last Monday, Tesla CEO Elon Musk said on Twitter that brain-computer interfaces could solve the biggest bottleneck in human progress. Musk is known to have launched the Neuralink in 2016. He believes the company’s technology can help humans achieve “symbiosis” with artificial intelligence. Simply put, people will be able to combine their brains with computers.
When it comes to brain-computer interfaces, the first impression may be that Musk makes monkeys “mind-type.” Since then, Musk’s Neuralink has been developing brain implants designed to treat diseases such as paralysis and blindness. Recently, however, the Chinese team was surprised.

https://preview.redd.it/tbcol9y2yq4b1.png?width=830&format=png&auto=webp&s=238316ebea3d1bc80cf29c2e39c3ff4b14a718f8
The world’s first brain-computer interface test on monkeys was successfully conducted
Recently, the world’s first nonhuman primate interventional brain-computer interface test has been successful in Beijing, which is of great significance to promoting the field of brain science research, marking China’s brain-computer interface technology among the international leading ranks.
The experiment was led by Professor Duan Feng’s team from Nankai University and jointly completed with the General Hospital of the People’s Liberation Army (301 Hospital) and Shanghai Xinwei Medical Technology Co., Ltd., which broke through core technologies such as endovascular EEG signal acquisition and interventional EEG signal recognition. According to the video, the surgical monkey just needs to “think” to bring the food to the imports.

This technology has been widely used in medical, military, and other fields, such as it can help patients with stroke and ALS recover, and even store human thinking, consciousness, and memory in the future. This series of very magical results have begun to happen. It seems that some scenes in sci-fi blockbusters are not so far away from us.
Brain-computer interface refers to a direct connection between the brain of a human or animal and an external device to exchange information between the brain and the device. At present, there are mainly three kinds of BCI, invasive, non-invasive, and interventional BCI. Neuralink, founded by “Iron Man of Silicon Valley” Musk and a team of scientists, is one of the few companies that develop invasive brain-computer interfaces.
In contrast, the interventional brain-computer interface technology used in China is safer. According to information released by Nankai University, the team sent interventional EEG sensors through the singular vein into the sagittal sinus and the motor cortex brain region. After surgery, the team successfully collected and identified the non-human primate interventional EEG signals, realizing the active control of the robotic arm.
It can be said that the interventional brain-computer interface takes both intrusive and non-invasive strengths while avoiding the shortcomings of both. From the current development, brain-computer interface technology has made breakthroughs, which may first help to the medical industry. Guotai Junan Securities pointed out that medicine and health is the main application scenario of brain-computer, and the future will gradually penetrate entertainment, smart home, and other fields, and become an important form of human-computer interaction.
Brain-computer interface technology will enable the metaverse
Brain-computer interface is a complex system and a basic tool for reading and writing on dynamic network data of neurons. What is more surprising is that, with the sudden rise of the Metaverse, people have great expectations for the integration and interaction of the virtual world and the real world. Many people in the industry believe that the brain-computer interface is the cutting-edge technology hatched by Metaverse.
In the future, brain-computer interface technology will enable Metaverse, and the brain-computer interface is expected to become the next generation of human-computer interaction technology, the ultimate form of Metaverse. At the same time, with the continuous development of Metaverse in the future, the strong support of national policies, as well as the continuous exploration of brain science, the brain-computer interface will become the next generation of Metaverse entrance after VR and AR, realizing the real Metaverse.
According to the White paper on brain-computer Interface standardization released by the China Institute of Electronic Technology Standardization, the potential market for brain-computer interface technology (Brain-Computer Interface, BCI) will soon reach tens of billions of yuan. Another prediction analysis believes that the brain-computer interface in the next 20-30 years, the commercial application will gradually land, will open a 100 billion dollars of market.
The technical race has already begun. Brain-computer interface technology is an important strategic direction of the new round of scientific and technological revolution and industrial transformation. The future industry represented by the brain-computer interface has stepped into the fast lane, and the formation of breakthrough scientific research achievements and innovative applications is the strategic need for innovative development.
WiMi Hologram Cloud focuses on brain-computer interface achievements
At present, the brain-computer interface field has tried to combine technology in the consumer field, and the application of in-game interaction is becoming more and more popular. It is understood that WiMi Hologram Cloud (NASDAQ: WIMI) has started to develop BCI game models and paradigms based on brain-computer interfaces. The game model was designed with a P300 brain-computer interface to explore a feasible and natural game execution experience using electroencephalography (EEG) signals in a practical environment.

https://preview.redd.it/6p5pqxqayq4b1.png?width=680&format=png&auto=webp&s=29682ce7de14c2169032a698cfe675b25216728b
According to the report, the novelty of the WiMi Hologram Cloud study is reflected in the design of the BCI games and the paradigm, which integrates the rules of the game and the characteristics of the BCI system. In addition, the convolutional neural network (CNN) algorithm is introduced to achieve high accuracy on the training samples. This brain-computer interface system not only provides a form of entertainment but also provides more possibilities for game control.
To be sure, WiMi Hologram Cloud is based on the CNN BCI game model, forming a platform that can meet the interests of both healthy and disabled users. For healthy users, brain-computer interface games are mysterious and technical, which increases the charm of the game and is very conducive to the promotion of the game. For users with disabilities, BCI games provide them with a fair gaming platform, not only allowing them to play games with healthy users in the same way but also as a functional rehabilitation system to help patients with rehabilitation training. WiMi Hologram Cloud’s application of brain-computer interface technology to entertainment games is an important part of promoting BCI technology from the scientific research stage to the practical application market stage.
Conclusion
On the whole, although the new achievements of brain-computer interface technology in China have attracted global attention, it needs to be admitted that at present, the research perspective of foreign brain-computer interface technology is more advanced than that in China, and there can be some technological breakthroughs from 0 to 1. However, the advantages of China are more reflected in the range from 1 to 10, that is, domestic enterprises are good at learning from overseas innovative ideas, making better improvements and engineering realization of products, and pushing the products to the clinic more quickly. In short, if you want to catch up, and eventually lead the industry trend, the core point must also be to increase the investment in basic scientific research.
submitted by Oops_Cat to pennystocks [link] [comments]


2023.06.08 09:30 rdtg Contents of package stolen

So I recently moved to Hawaii, and my mother had picked up some stuff from the pharmacy for me (antidepressants, heart medication etc), along with some other stuff I had forgotten to bring with me and sent them overnight on Saturday, so the package was due to arrive Tuesday. I went to pick it up today, and to my surprise the package weighed next to nothing, and on closer inspection it looked like it was cut open and taped back up. After opening it, I found there was literally nothing in the package, as if somewhere along the way, someone opened it and removed the contents. My mother had the UPS Store pack the items up in front of her and ship them out, and it's a bit distressing due to the medication that was in the package.
I have spent the entire day trying to file a claim and getting the runaround. First I tried calling UPS, got nowhere with the automated system, so my mother went to the UPS store and was told to file a claim online... Well, I spent the better part of 2 hours trying to help her through that but the website just kept hanging during random parts of the claim filing process. Needless to say, I didn't get very far and I don't know what to do or who to even talk to at this point. It feels like UPS doesn't want anything to do with claims with how convoluted the filing process can be.
submitted by rdtg to UPS [link] [comments]